Ben biliyroum bu urunu ozellikle badileri Tj Maxx dimi bende ordan alisveris yaparim hep ben bu beyaz badilerden almistim Cartes diye bir marka var onun urunleri cok iyi ustelik tx maxx ve marshals da cok ucuz.Bende 2008 haziran annesiyim alsinda temmuzdu dogumum ama erken dogdu benim ikizler kisliklari icin acele etme derim canim cunku cok cabuk buyuyorlar benimkiler premature oldugu halde cok cabuk toparladilar simdi ise yasitlarinin cok cok ustunde kilolari bu arada mama kullanma gibi bir durumun olursa kesinlikle Enfamil derim en iyi o cunku.Simdiden guzel bir hamilelik dileklerimle.
Canim evet bildin valla. bodyleri tjmaxx ten. tulum ise marshallsdan. cok indirim var. bir de cinsiyetini gorenseydim de kis indirimini kacirmasaydim.
canim benim alma sebebim baska. biz bu yaz TR ye donuyoruz temelli. bir daha kislik alma sansim olmayacak ve biliyorsun burada cok uygun. o sebeple kacirmak istemedim. unisex renkler aliyorum ki kiz da olsa erkek de olsa giysin.
zaten subatin 5ini bekliyorum. o gun alisveris yapacagim. mart 5 te cinsiyetleri ogrenecegim gerekirse iade teme sansim olsun diye. 30 gun ya iade suresi.
mama tavsiyen icin tesekkurler. baska tavsiyelerini de beklerim.