Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

neslim35

gül kokulu kızım...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
1.005
22
643
İzmir
Kızlar 2009 şubat bebeklerinin fotoğraflarını bu başlıkta paylaşalım...
eminimki tüm şubat anneleri benim gibi dört gözle bekliyor meleklerimizin resimlerini...
(doğum yapmış anneler eklemeye başlarsa sevinirim)
MAAŞALLAH DEMEYİ DE UNUTMAYALIM BAKARKEN:))

Son düzenleme:
ilk olarak dilek_83 ün prensesi NEVA ELİF i ekleyerek başlıyorum kızlar...

Maşallah hepside çok şekerler....rabbim analı babalı büyütsün inş... Ane ve babalrını tebrik ediyorum, mutluluklarının daim olmasını canı yürekden diliyorum.

yaaa offf kızlar sizler nasıl büyük resim gönderiyorsunuz biriniz tarif edebilir miiii?? benim minnoşum resminde bari büyük çıksın yaaa

aybükecim resime tıklayınca açılan sayfada solda forum için olan linki kopyalayıp yapıştırınca oldu

Son düzenleme:
kızlar tüm bebişlerimiz çok tatlı allah hepsini analı babalı büyütsün
allahım sağlıklı ömürler versin
maşallah hepsine

Ya bende istiyomm bu tatlı şeylerden bi tanee hepsı cok tatlı maşallah darısı başımıza saglıkla insallah

Çok tatlılar yaaa. Maaşşallah Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. Darısı daha doğum yapmayanların ve bein tabiki başımıza olsun.

MAŞALLAH kuzulara bizim bebişler diye söylemiyorum ama hepsi birbirinden datlu vallahi :)) .Allahım bizimkilerin fotoğraflarını eklemeyide nasip etsin.

Yahu bunları hepsı bırbırınden melek yerım ben onları..allah analı babalı ,saglıklı,sıhatli,şanslı,başarılı buyutsun hepsını

inşallah bide buraya bebeğimizin resmini koymayı nasip eder. Çok heyecanladım bak şimdi.
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hepsini.
Hepsi de çook tatlı maşallah.

aman tanrimmmmmmmmmmmmmmm
nasilda tatlilar 41 bin kere massallah onlara
saglikli uzun ömürlü hayirli evlat olsunlar cok tatlilar yaaaa
massallah massallahhhhhhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…