Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları2009 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları
Kızlar 2009 şubat bebeklerinin fotoğraflarını bu başlıkta paylaşalım... eminimki tüm şubat anneleri benim gibi dört gözle bekliyor meleklerimizin resimlerini... (doğum yapmış anneler eklemeye başlarsa sevinirim)MAAŞALLAH DEMEYİ DE UNUTMAYALIM BAKARKEN:))
Maşallah hepside çok şekerler....rabbim analı babalı büyütsün inş... Ane ve babalrını tebrik ediyorum, mutluluklarının daim olmasını canı yürekden diliyorum.
MAŞALLAH kuzulara bizim bebişler diye söylemiyorum ama hepsi birbirinden datlu vallahi :)) .Allahım bizimkilerin fotoğraflarını eklemeyide nasip etsin.
inşallah bide buraya bebeğimizin resmini koymayı nasip eder. Çok heyecanladım bak şimdi. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hepsini. Hepsi de çook tatlı maşallah.
aman tanrimmmmmmmmmmmmmmm nasilda tatlilar 41 bin kere massallah onlara saglikli uzun ömürlü hayirli evlat olsunlar cok tatlilar yaaaa massallah massallahhhhhhhh :)