Premature Bebekler 2009 Şubat ayı prematüre bebek dünyaya getiren anneler..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

E.G.E

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
435
14
98
Bursa
merhabalar bebeğimizin gelişimini aynı zamanda doğum yapan arkadaşlarla paylaşmak istiyorum...

allah sağlıklı uzun ömürlker nasip etsin.. benimde 11 şubatta bir oğlum oldu biraz sabırsız davrandı :)))

normalda benim mart 10 da doğum yapmam gerekiyordu cnm. iki ay kadar erken oldu. 45 gün solunum cihazına bağlı olarak yaşadı. Hala ara ara tıkanmalar yüzünden acile gidiyoruz oksijen alıyor cnm. Allah bebeklerimize şifalar nasip etsinn.. ınşallah çok ii olacaklar. Onlar o kadar güçlüki..

canım geçmiş olsun...inş. hepsi geçecek bu sıkıntıları biraz yaşayacağız. benimde normalde 27 martta olması gerekiyordu 11 şubat oldu(

Sağlık olsun cnm şu an iyiler ya.. Sağlıklıklılar yaa başkada birşey istemeyiz. ışimi bile bıraktım sırf kendim büyütmek için.. Özel bakım gerekiyor bizimkilere :I)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…