2009 össde gereken işlemler

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
Enson 3 sene önce girmiştim sınava ,bu sene galba randevu almak filan gerekliymiş nasıl oluyor arkadaşlar ? bide öss için ayriyetten resim gerekiyormu kitapçığı okudum ama yazmıyor formdada resim için yer yok.. bilgisi olan paylaşsın

Evet bende okullu olmaya karar verdim.Edindiğim bilgilere göre ilk önce ön forum veriliyor,kişiye özel bilgiler edinildikten sonra randevu sistemi ile çağrılıyorsunuz..
Daha sonra o tarihte gittiğinizde kaydınızı alıyorlar.Resmi gittiğiniz anda okul tarafından temin ediyorsunuz yani sizin resminizi onlar anında çekerek forma ekliyorlar..
Artık herşey internet ortamında olduğu için resim götürmenize gerek yok..
Bende 4 yıl önce girdim ÖSS'ye bu yıl kendimi denemek istiyorum,bakalım nasıl olucak ama çok istiyorum en azından Açıköğretim olur diyorum..
Hayırlısı olur inşallaha.s.

forumu doldurduktan sonra kayıtları alan herhangi bir okula gidersiniz kaydınızı bilgisayara geçirirler kayıt geçirildikten sonra görevli resminizi bilgisayardan çekiyo sonra yazıcıdan çıktı alınıyo ve kopyası sizde duruyo bukadar rendevuya gerek yok tabi kayıt yaptırmadan önce bankaya para yatırmış olmanız gerekiyo.. ( en son yani geçen sene girdiğimde böleydi) yerimseniben

X