canım ben playskool un şirin kelebeğini aldım..dikkat çekici ve çok hoş..yemek yedirirken kolaylık..kanatlarını çırpıyor ve şarkı söylüyor giderken..ama henüz emekleme için kullanmaya başlamadık..bi de ninnili uyku arkadaşım var bende.o da yemek yedirirken işe yarıyo..toyikinin pianosu da süper bişey kesinlikle tavsiye ederim..ilk piyanom diye geçiyor..lamaze in yumuşak büyük kareden içine küplerinin atıldığı bir oyuncağımız var ama küpü dışında bir yeri dikkatimizi çekmiyor şimdilik..ben resimli kitaplardan aldım..renkleri ve şekilleri tanıtanlardan mesela..vaktim olduğunda önüme nisa beren i de alıp kitaplardan anlatmaya başlıyorum..kimileri erken bulabilir ama bence değil..bide yürüyen bi ayı yogimiz var..follow me diyip diyip duruyo..ama hala erken gibi..kızlar ege'ye oyuncak alırken acaba dikkatini çekicek,eğitebilecek oyuncaklar nelerdir diye düşünüp dururum.
düşündüm ki bebeklerimize aldığımız oyuncakları burda yazarsak bizlere fikir olur.
egenin bıkmadan oynadığı ''playgro kurbağa yatmaz''neresine vurursan vur şarkı çalıyor.yemek yedirirken kolay kanabiliyor.
playskool'un sevimli ördekler ,biricik kuklalarıda işe yarayabiliyor.
merak ettiğim birkaç oyuncakta var emekleme arkadaşım 'ı kullanan var mı?sevimli tırtıl yada kelebek?
birde sevmli çubuk?(sopasından tutup yere vurdukça müzik çalıyor?)
sizler de yazarsanız sevinirim..
emekliyor ve konuşuyor..müzil çalıyor..ara sıra arkasına bakıyor çağırıyor..kelebekle ikisininde ortak yanı durduğu zaman dokunulduğunda tekrar hareket etmesi..bizde ki takla atmıyor..bir tanıdıktan almıştık onu piyasada henüz görmedim...
iyi günlerde kullansın canım bebeğin.
komik çubuk benimde almak istediklerim arasında ben nasıl bir oyuncak diye 2 dk boyunca oynamıştımkaydirigubbakcemile3umutun 3 aylıkken oyuncakçıda kafa sallayarak tempo tuttuğu ve artık kendi kendine oynadığı favori oyuncağıHepsiburada.com :
FISHER PRICE EĞİTİCİ TÜRKÇE CD ÇALAR | Anne & Bebek & Çocuk
komik çubukta güzel daha tam alıp vuramıyo arada denk getiriyo ama salladıkça bile ses çıkarıyo hoşuna gidiyo bizimkinin tavsiye ederim..
geçenlerdede babası gıdıkla ben elmo diye bi oyuncak almış daha kapıda görür görmez ağlamaya başlıyo bende kaldırdım oyuncağı büyüyünce oynasın artık..kuzum benim onun kahkahalarından ani hareketlerinden korkuyo heralde...umut uyudukça ben oynuyorum:roflol:
ELMO OYUNCAK 2008 Gıdıkla Beni Elmo Gülen Oyuncak Elmo
doğru söylüyorsun canım.benim kızımın müzikli müziksiz bir sürü oyuncağı çıngırağı var ama en ucuza aldığım küçük köpek oyuncağı var onu elinden hiç bırakmıyor mama yerken onunla yiyor uyurken ona resmen sarılıp uyuyor:))bazen basit olan oyuncaklar daha çok ilgi çekiyor yada kızım tam bir hayvan sever:))
sağol canım.güzel bir topik olmuş eline sağlık aysuncum ....
bende bi tane sesli müzikli hayvanların seslerini çıkaran bir oyun halısı almıştım ama zeynep ondan çok korktu dün eğitici köpeğe ve emekleme arkadaşı tırtıla baktım ama daha erken diye düşündüm kızım daha çok çıngıraklara ve diş kaşıyıcılarını seviyo bide bir tiwitysi var balon onun tam hastası onu gördüğü anda gözü yaşlı ağlıyoda olsa hemen gülüyo dün alıveriş merkezinde gezerken bir filenin içinde 100 adet rengarenk minik toplar gördüm aldım eve geldik küvetimize oturduk ve bütün topları zeynebin kucağına döktük içinde çıldırdı resmen rengarenk oluşları hoşuna gidiyo alıyo atıyo bir görseydiniz mutluluğunu resimlerini çektim bir ara koyarım bu kadar mutlu olacağını düşünmemiştim bide bi minik topumuz daha var onlada oynamaya bayılıyo babasıyla karşılıklı otup zeynebide kucağımıza alarak topla oynuyoruz çıldırıyo resmen zilli bende tuğçe gibi düşünüyorum basit oyuncakların kızımı daha çok mutlu ettiğini düşünüyorum ...
bizim demirde geçen gün tlfla konuşurken elimden tlfu çekti ve konuşmaya başladı bende ona oyuncak tlf aldım fakat o bizim tlfa daha meraklı :)))
aynen aysuncum kipadan aldım bende file içindeki toplar.... işte oyun zamanından bazı resimlerimiz zemuszemus
aynen aysuncum kipadan aldım bende file içindeki toplar.... işte oyun zamanından bazı resimlerimiz zemuszemus
evt topları sevmiş.
içinde de kaybolmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu toplardan bende alıcam.
ilerde renkleri öğrenmesi içinde çok iyi.
hatta şişme havuzun içine bile konulabilirr
yerim seniii bennsevincine bakın kuzunun