2009 Nisan Bebekleri Hangi Biberonu Seviyor?

Kuzular ve biberonları

• avent

OY: 8 22,9%
  • dr brown's

OY: 9 25,7%
  • chicco

OY: 6 17,1%
  • nuk

OY: 3 8,6%
  • nuby

OY: 5 14,3%
  • wee

OY: 2 5,7%
  • bebedor

OY: 2 5,7%

• Ankete Katılan
    35

cicekcicek

Annecik
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
7.252
1
40
istek üzerine 2009 nisan bebekleri hangi biberonu seviyo hepsinin iyi yanları kötü yanlarını tercih sebebimizi yazalım

Avent , Dr Brown's , Chicco , Nuk , Nuby , Bebedor , wee

Nuby Web Sitesi

nuby doğal dokunuş serisi kullanıorum bebekcik çok memnun tutma yeri de silikon olduğu için emmeyi bıraktığında biraz ağzına sıkıyorum. ucu gerçekten anne meesine benziyo ve ayn boyutta. memnunuz yani.

Ben Dr.Brown's ile başladım.Sonra oğlum memeyi istememeye başlayınca Çiçek'in dediği biberonu aldım.Belki memedensoğumaz diye.NUby ile sadece 1 kere verdim.Çünkü emziğinin deliği Dr Brown'stan daha büyük.İyice biberona alışır diye korktum.Neyse ki emmeme durumu da geçiciymiş.

ilk doğduğunda chicconun küçük biberonuyla başladık hastanede cam şişe nuk biberonlada verdik

cam biberonumuzu babamız kırdı chicco biberonunda bebişe çay yapmıştım rengi değişti kullanmadık

avent aldım avent kullandık
geçen cam nuk biberon aldım emziği damaklı ama bebiş emmeyi beeceremedi o emzikle sütü çekemedi

şimdide bebedor aldım bakalım bu akşam
mamayı yaptım soğumasını bekliyorum az sonra deniyecem:)

bende nuk kulaniyrum cok memunum ucu ayni meme ucu gibi yani cocuk bi sorun yasamiyor zaten nukun ikicesidi var ucuanne gögsününe benzeyen daha iyi bence

oğuz chicco cu.kauçuk uçlu gaz önleyici dedikkelri eğik modeli kulandım başından beri.gazı önlemedi ama diğer yedekleri istemedi.şimdi gaz derdimiz kalmadı devam ediyorum aynı biberona.bu arada ben kaynatmıyorum hiç biberonları.kolaylık olsun diye sterilazatör aldım başından beri orda temizletiyorum.bikaç yerd eokudum kaynatmaktan daha sağlıklıymış .sizin fikiriniz ne?

bende dr browns kullanıyorum kıım gazlı olduğu için ikimizde çok memenunuz şükür bi sorun çıkarmadı ama bebedorun kolıklı olanlar için eğik olan biberonu varmış birde onu almak istiyorum

avent çok yapay gelio bana yaa

avent e benimkide begenmedi,agzina alinca basliyor aglamaya.nuku begendi.

Ay aynen ,bizim kız da daha ağzına sokarken başlıyor ağlanmaya sızlanmaya,şimdi de Nuk deneyeceğiz bakalım,ben arada evden çıkarken mama verdiğimizi için biberonu sevmezse çok zorlanacağı,annem zorla ağlaya sızlaya yeridiyordu,ama inş Nuk da problem olmaz.

ben 2-3 kullanımdan sonra steril mak. koyuyorum

o aradada kaynar suyla çalkalıyorum

benim kız içinden sıvı gelen herşeyi seviyor ...önce dr.browns ama şimdilerde tercihi chicco kauçuk uçlu olan....birde yine chicco nun cam olan biberonu var onuda ben seviyorum üzerinde dans eden kaplumbağa varkaydirigubbakcemile2

bizde dr browns kullanıyoruz aventle başladık ama mamadan çok hava yuttu onunla kaydirigubbakcemile3 şimdi memnunuz birde mamayı bebek yatarken verirseniz kulağa kaçıp orta kulak iltihabı yapabiliyo ama dr browns da yapmaz yazıyo
0-3 ay biberon ağzı kullanıyo bizimki artık değiştirmem lazım

merhaba arkadaşlar benim bebeğimde 3 aylık olacak ve ben 15 gün sonra işe başlayacağım..sütü sağıp biberonla vermeye çalışıyorum alışsın diye ama bizim ufaklık çığlık çığlığa ağlıyo avent verdim midesi bulanıyo,dr browns'ı denedim onuda almadı çok üzülüyorum şimdide nuk'u deniycem inşallah alır bakalım
başka önericeğiniz bişey varmı?

Bizimki Avent den sonra Nuk u da almadı,emziğe de alışamadı zaten,bizim kız da var bişey.ama ilk zamanlar Avent kullandık,hava yutmadı,gaz da yapmadı Avent Allah için.Galiba bizim kız anne mmsine düşkün olacak,hoş onu da çok uzun süreli emmiyor,hatta bir mmyi boşaltmıyor bile.
Ama Dr.umuz demekki yediği kadarı ona yetiyor,kilo alımı boyu gayet ii dedi.

aslına bakarsanız bu haftaya kadar biberon kullanmamıştık hiç ama nuby ve nuk aldık.
sağdığım sütleri doğal dokunuş serisi orta akışkan 220 ml kullanıyoruz güzelll çiçeğe katılıyorum.

nuk ta iyi

benim tombişim emzik ve biberon düşmanı ağzına değer değmez öğürüyor kusacak gibi sonrada ağlıyor

onun tek istediği memeeeee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…