2009 Nisan Anneleri Bebeklerini Oturtuyor Mu Acaba?

demirim

annesinin lokumu
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
5.383
6
39
kızlar etrafımda bu sene doğğan bi çok bebek var ve 3-4 aylıkken baktığımda resmen oturtuyolar ben bebeğime kıyamıyorum kuyruk sokumu zarar görür acır diye içinizde oturtan var mı?

sırtına 45. derecelik açı vererek yanlardan vücudunu ve basını destekleyerek bir kaç dakika oturtabilirsin yanında olmak kaydıyla. doktorumuz kucagınızda oturtabilirsiniz ama normalde oturtmayı tavsiye etmiyorum daha küçükler dedi. önemli olan kuyruk sokumundan ziyade basın sağlama alınması.

ben kucağımda oturtuyorum. zaten başka türlü durmak istemiyor.
arasırada destekminderiyle ama m.misafirin dediği gibi 5 dakika falan oturtuyorum
doktorun söylediğine görede asl önemli lan başn sağlam tutabilmesiymiş
bu ay destekle gelecek ay desteksiz oturmaya başlayabilirlermiş yavaş yavaş

bizimkinin maşallahı var daha 2 günlükken kafasını dimdik tutardı şaşırırdık şimdide kucağımdayken öne doğru kendini kaldırıp öyyle kalıyo eşşşeeeekkkkk

bende oturmasından ziyade yere basmasını saglıyorum bacakları kuvvetlensn diyee daha çabuk yürrmş ama bazen destekli bir kaç dk oturtuyorum

başını çok fazla tutamadığı için kısa bir süre destekle kucağımda oturtuyorum

oturtuyorum ve çok hoşlanıyor...buna ben değil kendisi karar veriyor zaten yatırmak için yeltediğimde kendisi C şeklini aldığı için oturmak istediğine kanaat getiriyoruz ve oturuyor....tabiki kısa aralıklarla....

benım zıllıde destekli oturtuyom öyle fazla değil ama çok hoşuna gidiyo elinden tutunca falan dırek kalkıyo

Son düzenleme:
ayy ne güzel görünüyolar maşallah yaa ben kıyamıyorum ama bende bi deniyim bakalım 3.5 aylık oldu belki bnmkide hoşlanır laelaelaelaelae

ayy cadılar ikiside çok tatlı valla birazda bizi öle bıraksalrda yayıla yayıla otursaak ne ii olurr zemuszemus

ayy ne güzel görünüyolar maşallah yaa ben kıyamıyorum ama bende bi deniyim bakalım 3.5 aylık oldu belki bnmkide hoşlanır laelaelaelaelae

ben oturtmuyorum daha.sizinkileri de oturur gçörünce şaşırdım. daha zamanı var gibi geliyo bana:sm_confused:

oturtmak için zamanı var diyen annelere bir uzman görüşü söyleyeyimde yanlış bilmeyelim....başını dik tutamayanlara söz yok çünkü burda kural baş bel değil....çünkü bebeklerimiz bizim karnımızdayken durdukları pozisyonlarla şimdi 2 dakika oturttuğunuz pozisyon arasında 100 kat daha basınç farkı var....helede normal doğumda anne ıkınırken bebeğin beline yaptığı baskı inanılmaz güçlü yani bebekler sanıldığı kadar güçsüz değiller....

benim kızda idil gibi kesinlikle yatmak istemiyor yatırıdğımız anda kasılıyo bükülüyo kalkmaya çalışıyo ve basıyo çığlığı mümkün mertebe kucağımda dik tutmaya çalışıyoruım ama bir süre sonra oturutyorum bende ........ bu ara yatarken oyunlar keşfediyoruzda onların bahanesine biraz onun belini biraz kendi kollarımı dişnlendiriyorum ....

yavruuuuuuuuuuuuuum ne kdr güzel oturuyo maşallaahhhhhhh şapkasına bayıldım yaaa sıpa sıpa ısırıcan onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…