Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Slm kızlar çocukların gelişiminden unuttuk gittik birbirimizi öncelikle nasılsınız bakalım ??
Çok yoğun olduğunuzu sürekli peşinde gezdiğinizi çok yorulduğunuzu günün size yetmediğini biliyorum aynı dertlerden muzdaribimHepimize allah kolaylık versin ..
Şimdi bazı sorularım var kızlar; neler yediriyorsunuz neler yapıyorsunuz benim oğlum ayaklandı henüz kendi kendine yürüyemiyor ama koltuklarda gidiyo,zayıflamaya başladı
Sabah kahvaltısında karışım veriyoruz biliyorsunuz artık çocuk onu yemekten bıktı nasıl değiştirebiliriz? gece ne veriyorsunuz ben ilk adım sütü veriyorum mamayı 7. ayında kesmiştim..Birde akşam yemeği olarak neler yediriyorsunuz tavuk,balık,eti nasıl yediriyorsunuz ne kadar büyüklükte yutabiliyorlar? Sorular çok ama sorun da çok valla
Mayıs haziran temmuz anneleri dedim çünkü hemen hemen aynı gidiyoruz ben hazıran annesiyim..Öpüyorum şimdilik kızlar kibolumunekankayizsmile