2009 mayıs böcüklerinin bayramlıkları

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
eeeee bizim 3 bayramımız olacak ama bende ilk bayramımızdan daha fazla heycan var..her dk.nasıl yakışır kuzularıma şu diyorum ,bu diyorum tüm heycanımla giydiriyorum onları....ben şimdi alişimle ömüşümün cicilerini koyuyorum ..ilk provayı yaparken çektim
sonra detaylı eklerim...bayramlıklar amcadan geldi kızlar......​

oyy oyyy güle güle giysin kuzucuklarım.ben daha bayram için almadım alıcam inşallah. o zaman eklerim birsocum:))

Birsom çok yakışmış kuzularıma.Amcasınında kesesine bereket.

Bende en kısa zamanda ekliycem sanırım haftasonu alırız cicilerimizi :))

sağolun kızlarrrrrr evet amacasının kesesine bereket ayakkabılarıda var hiç giyilmemiş...eve gidince çekerim baska cicilerde var bayramlık çünkiiiiiiiiii

Ay maşallah kuzularıma pek yakışmış Birsom güzel günlerde giysinler a.s.

Bize de geçen haftasonu bi arkadaşım geldi. Oğluna bayramlık alırken Defdoş'a da kot elbise almış çok güzel. Sıfır giyilmemiş pembe-beyaz spor ayakkabıları da var. Büyüktü ancak oluyor şimdi. Elbisenin içine de ya güzel bi pembe gömlek yada şık bi badi alıcam bu haftasonu inşallah. Çeker resimleri eklerim mutlaka a.s.

kızlar koyun bakalım cicleri...

bizimde spor ayakkabılarımız var adidasın kalıbı büyük olmadı bi türlü bayramda olur kesin..onları giydireceğim.....bizimde bi kesten tulumumuz var arakdaşım hediye yolladı...bide kot..
ama ketenin boyu uzun kotun ise ayak bileğinin üzerinde ömer uzun diye ömere uzun olanı alişede kısayımı giydirsem bilemedim...

birsencim çok yakışıklı paşalar maşallah çok yakışmış kıyafetleri :)))))) güle güle giysinler

Biraz geç oldu ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kuzumun bayramlığı böyleydi. Ama kurban bayramınınkini söz zamanında eklicem :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…