Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
[/URL][/IMG]bu ömerimin olsun o açık tenli sarı kafalııı mavişş gözlüü koyu renk açar onu
[/URL][/IMG]buda alişimin buda onu açarr
[/URL][/IMG]buda benim cicim çok şıkkkk çok beğendim sonbaharda harika olacak veee çok zevklisin renk tonları bana hitap ediyorr.....
bunların hepsini bir anı olarak kalacağı kesin yıllar sonra bir kutunun bir sandığın içinden bunları çıkardığımda.....burayı ve bu günleri hatırlayacağım....tek dileğim dostluğumuzun baki kalması herkesin yeri ve değeri çok farklı acılar sevincler yaşadık burada ...bütün arkadaşlarımı seviyorum
ama inci arkadaşım inci teyzemiz bize ufak bi süpriz daha yapmış o kadar ince bir düşünceki gözlerim dolu dolu oldu .......bebeklerime bez, mama ,bulamadığım şu hippin pirinç muhallebisinde ve ıslank mendil yollamışş çok şaşırdım mutlu oldum ve herşeyi bizim kullandığımızdan almış en yakınımdan böle bir incelik görmedim....hem duygulandımsenağlama hem mutlu oldum .....
hediyeleriniz çok güzel bebişler güle güle kullansın incihancım ince düşünceli arkadaşım birsen çok haklı bazen en yakınından göremediğin şeyleri burada dostlarımızdan gördük çok şanslıyız ki birbirimizin dostluğuna kardeşliğine sahibiz