2009 mayıs bebıslerının hedıyelerı

Birsencim cok güzel hediyelerimiz cok mutlu olduk ve sizden hatıra olarak hep saklıycaz.Kocaman Öpüyoruz sizi.

aysun cnm güle güle kullanın ayyy kk teyzelerinden bir ömür hatıra çocuklarmın çocuklarına kalsınn

Hediyelerinizi güle güle kulanın canlarım a.s.

Çok güzel hatıra olacak valla hihoyyyt

Bende aldım Yağız paşamın ve Sibel'imin hediyesini. Elden vermek istiyorum. Siboşum bi düzelsin inşallah vereceğim hediyelerini yerimseniben

evet kızlarrr bizimde ciclerimiz geldiiiiii

53941285.jpg
[/URL][/IMG]bu ömerimin olsun o açık tenli sarı kafalııı mavişş gözlüü koyu renk açar onu

73997742.jpg
[/URL][/IMG]buda alişimin buda onu açarr

92605879.jpg
[/URL][/IMG]buda benim cicim çok şıkkkk çok beğendim sonbaharda harika olacak veee çok zevklisin renk tonları bana hitap ediyorr.....

bunların hepsini bir anı olarak kalacağı kesin yıllar sonra bir kutunun bir sandığın içinden bunları çıkardığımda.....burayı ve bu günleri hatırlayacağım....tek dileğim dostluğumuzun baki kalması
herkesin yeri ve değeri çok farklı acılar sevincler yaşadık burada ...bütün arkadaşlarımı seviyorum

ama inci arkadaşım inci teyzemiz bize ufak bi süpriz daha yapmış o kadar ince bir düşünceki
gözlerim dolu dolu oldu .......bebeklerime bez, mama ,bulamadığım şu hippin pirinç muhallebisinde ve
ıslank mendil yollamışş çok şaşırdım mutlu oldum ve herşeyi bizim kullandığımızdan almış
en yakınımdan böle bir incelik görmedim....hem duygulandımsenağlama hem mutlu oldum .....

teşekkürler gülhan teyzemiz... :)))

Kızlar hediyeleriniz çok güzel, gülhancım seninkilerini göremedim ben ayrıca çok incesin hakikaten birsom güle güle kullanın

Birsom sen ve paşaların güle güle kullansınlar cicilerini. Mamalarını da afiyetle yesinler. Gülhan'cım harika düşünmüşsün. Çok incesin gerçekten a.s.

birso güle güle giysin bebişler cicilerinii gülhancım süper düşünmüşsün canım yüreğine sağlık

Tesekkur ederım canlarım.

Bisom beğendığıne cok sevındım gule gule kullan canım.Esımle inan Boraya alışverış yapar gıbı zevkle aldık hedıyelerınızı.

Hiç bitmesın kk dostluğumuz.

hediyeleriniz çok güzel bebişler güle güle kullansın incihancım ince düşünceli arkadaşım birsen çok haklı bazen en yakınından göremediğin şeyleri burada dostlarımızdan gördük çok şanslıyız ki birbirimizin dostluğuna kardeşliğine sahibiz

X