bal tetemiz çok saol balsuratın seninde ellerinden öperrr ŞenizŞenizŞeniz
burda bi dünür var ama ben kızımı ona vermesem mi neee hiç kızımla ilgilenmiyorrr:dilcikar::dilcikar:
sen kilosu kadar altın vercen mi heee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kaynanaaaaa bak ona göre davrannn kıızımaaa görüyosunn talibi çokk vallaaaa :)))
gülhancımm ikinizde süper görünüyorsunuz maşallah size :)
gülhan diyecek söz bulamıyorum boraaa yaaa ne kadar güsell o saçlara bitiyom yaaa benimde ömüşümde iki perçem var tarıyom ben
bu arada gülhan harikasın arkadaşım......fizik mükemmel
ben resimlerimi kaldırayım valla utandım bende tık yok
o kadar aç geziyom barim 100 gr gitse.......
gülhancım çok tatlı göünüyorsunuz maşallah boraya
gülhancım maşallah ikinizide:))))))))))))))
pinarcim gülhancim maşaAllah kuzularinizaaaaaaaa a.s. cok tatli olmus veletler yaaa :))
gülhancim buarada sana pes diyorumfistik gibisin..hala zayiflama derdindesin he neysem bunu diger baslikta (kilo basligi) konusuruz artik orda daha aktif olcam sölemesi ayip D
Bayram sabahı annesıyle.Annesı dağıtmış kendını ama idare edın artık...
bi kızı bin kişi ister, bir kişi alır. ama benim oğluşum gibi efendisini, yakuşulusunu zor bulursun cadu kaynana:dilcikar:kaynanaaaaa bak ona göre davrannn kıızımaaa görüyosunn talibi çokk vallaaaa :)))
gülhancımm ikinizde süper görünüyorsunuz maşallah size :)
bana mı bi taş geldi sanki burda, yoksam yanlış mı anlıyorum:smiley-cool::mymeka:Biliyom o dünürünü senin hayırsızz çıktı o nan:dilcikar:anladın sen onu :roflol:
bana guzel söz yokmu be maşallah de nazar degmesın kıcım falan erır Allah korusun:umursamaz:yaw ben sizi yer ısırırımm beeeee maş.kuzulcuklarım sizeeeeee :)))))))))))
ülen semraaa maşallahhhhhhhhhhh
maşallah semra oku kız sen bunlara ne tatlılar
hele oğluşun resmen büyük erkek olmuş heee:)))