2009 mayıs bayram şekerleri:))

gülhan diyecek söz bulamıyorum boraaa yaaa ne kadar güsell o saçlara bitiyom yaaa benimde ömüşümde iki perçem var tarıyom ben

bu arada gülhan harikasın arkadaşım......fizik mükemmel

ben resimlerimi kaldırayım valla utandım bende tık yok

o kadar aç geziyom barim 100 gr gitse.......

bal tetemiz çok saol balsuratın seninde ellerinden öperrr ŞenizŞenizŞeniz
burda bi dünür var ama ben kızımı ona vermesem mi neee hiç kızımla ilgilenmiyorrr:dilcikar::dilcikar:

sen kilosu kadar altın vercen mi heee :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:mymeka:Biliyom o dünürünü senin hayırsızz çıktı o nan:dilcikar:anladın sen onu :roflol:

pinarcim gülhancim maşaAllah kuzularinizaaaaaaaa a.s. cok tatli olmus veletler yaaa :))

gülhancim buarada sana pes diyorum :KK70: fistik gibisin..hala zayiflama derdindesin he :KK70: neysem bunu diger baslikta (kilo basligi) konusuruz :KK70: artik orda daha aktif olcam sölemesi ayip :KK70:D

kaynanaaaaa bak ona göre davrannn kıızımaaa görüyosunn talibi çokk vallaaaa :)))

gülhancımm ikinizde süper görünüyorsunuz maşallah size :)

gülhan diyecek söz bulamıyorum boraaa yaaa ne kadar güsell o saçlara bitiyom yaaa benimde ömüşümde iki perçem var tarıyom ben

bu arada gülhan harikasın arkadaşım......fizik mükemmel

ben resimlerimi kaldırayım valla utandım bende tık yok

o kadar aç geziyom barim 100 gr gitse.......

gülhancım çok tatlı göünüyorsunuz maşallah boraya:nazar:

gülhancım maşallah ikinizide:))))))))))))))

pinarcim gülhancim maşaAllah kuzularinizaaaaaaaa a.s. cok tatli olmus veletler yaaa :))

gülhancim buarada sana pes diyorum :KK70: fistik gibisin..hala zayiflama derdindesin he :KK70: neysem bunu diger baslikta (kilo basligi) konusuruz :KK70: artik orda daha aktif olcam sölemesi ayip :KK70:D

Tesekkur edrım canlarım.Bırso senın fotolarıda goruyoruz haksızlık yapma hıç sısko değilsın.
Tubış sanada pes dıyorum ne fıstığı kız resımde öyle cıkmış.Neyse dığer topikteyız bundan öyle.

dsc00308n.jpg

Bayram sabahı annesıyle.Annesı dağıtmış kendını ama idare edın artık...

anneye de bora bey'e de maşallah canım, çok tatlısınıza.s.

kaynanaaaaa bak ona göre davrannn kıızımaaa görüyosunn talibi çokk vallaaaa :)))

gülhancımm ikinizde süper görünüyorsunuz maşallah size :)
bi kızı bin kişi ister, bir kişi alır. ama benim oğluşum gibi efendisini, yakuşulusunu zor bulursun cadu kaynana:dilcikar:
:mymeka:Biliyom o dünürünü senin hayırsızz çıktı o nan:dilcikar:anladın sen onu :roflol:
bana mı bi taş geldi sanki burda, yoksam yanlış mı anlıyorum:smiley-cool:

maşallah ne kadar tatlı bütün mayıs bebişleri , Allah bahtlarını da güzel yazsın,
annelerde fıstık maşallah, benim kilolar öylece duruyor :KK43:(

işte budan benim şekerlrim ton balıklarım

Son düzenleme:
maşallah semra oku kız sen bunlara ne tatlılar
hele oğluşun resmen büyük erkek olmuş heee:)))

yaw ben sizi yer ısırırımm beeeee maş.kuzulcuklarım sizeeeeee :)))))))))))
bana guzel söz yokmu be maşallah de nazar degmesın kıcım falan erır Allah korusun:umursamaz:

ülen semraaa maşallahhhhhhhhhhh

sagol canım buyuyor yaramazlar

maşallah semra oku kız sen bunlara ne tatlılar
hele oğluşun resmen büyük erkek olmuş heee:)))

sagol canım teşekkur ederız Şeniz

hehhehe semoşum maş dersem iyice büyürr o koca miçınnnn o yüzden demiyim en iyisi :)))

kızlar maşallah bebeklerinize bu ne şıklık böyle yaa....
yeni nesil ortalığı yakacak:):):)

X