2009 mayıs annleri yürüteç kullanmaya başladınızmı ???

bızde aldık yuruteccc benım kuzu sureklı ayakta durmak ıstıyo ee halıyle benı bu cok zorluyoo 2 haftadır hemen hemen kullanıoruz arada uzun olmamak sartıyla oturtuyorumm ben oglusu cokta sewıyorrr ne zaman ustune otursa bırde kakasını yapıokı sorma canımmm ...ben cok memnunum once tereddut ettıydım ama ıyı oldu en azıından 10 dk nefes alıorum aradaa:)))

geçen tvde bir doktor diyordu yürüteç asla kullanmayın diye. bacaklarda şekil bozukluguna yol açıyormuş daha sayıyorduda takip etmedim.Başlıgı okuyunca paylaşayım dedim...

ben almayı düşünürken annemler almış iyikide almışlar diyorum çünkü birazcık 5-10 dk da olsa nefes alıyorum benim hayta ise yürütece binmek için deliriyor. evde gezmedik köşe bucak bırakmıyor dün mutfağa gidip çöp poşetini yakalamış kaşla göz arasında çekiştirip duruyor poşet delisi benim oğlum :KK70:

birde yürütece bindiğinde kendini çok mutlu hissediyor sanırım tek başına hareket etme duygusu onu memnun ediyor. kahkahalar atıyoruz yürüteçdeyken.

ayrıca bende binmişim yürütece bacaklarım yamuk falanda değil :)

alıp almama yada kullanıp kullanmama kararı sizin insiyatifinize kalmış gönlünüz nasıl rahat edecekce öyle davranın zaten yürütece bindikleri süre 1-2 ay

Bende bugün ilk defa komşumun oğlunun yürütecini aldım denemek için. Defnoş delirdi, bayıldı. Koridordaki halıyı kaldırdım. Bir sağa bir sola gitti, kahkahalar attı. Üstelik komşumun oğlu 6.ayından beri kullanıyor , şuanda 10 aylık ve yürüyor. Çok çok uzun süre tutmadıkça sorun olacağını sanmıyorum. Kızıda binmiş sürekli ve bi sorunu yok çok şükür. Bizde bugün bakacağız almak için a.s.

img3672t.jpg

X