2009 mayıs annleri yürüteç kullanmaya başladınızmı ???

catsgod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
11
0
merabalar kızlar
yürüteç kullanmaya başladınızmı ya da kullanmayı düşünüyormusunuz
ben çok karasız kaldım kullanayımmı die
yürümesine bi yardımı yokmuş ama evde kucakta gezdirmek artık iyice zorlaştı
kendi kendine biraz oyalanır die almak istiyorum
sizde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....delikafadulden

bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum gunde 3 4 kez 5dk koyacam yürüteçe yatmak ıstemıyokı artık durdurana askolsun
doktora sormadım ben ama gunde 5dk zarar gelmez herhalde

Nurten kıtap sormuşsun canım (epsilon yayınlarının Bebeğinizin ilk yılında sızı neler beklıyor) süper bir kıtap tavsiye ederim canım.

Herkezde bir spor telaşı baslamış.Hadı hayılısı fıt mayıs annelerı olucaz bu gıdışle....

aaaaa yanlış yere yazmışım neysem bende yuruteç kullanıcam o zaman kanguruda yasak olmalı

aslinda ben almayi hic dusunmuyordum ama yakin bi akrabimiz al al diye israr etti. bende aldim
onun torunu var suan 7.5 aylik ama yurutecle yurumeye baslamis evin her yerini geziyormus kerata.
1 hafta oluyor alali gunde sadece 15 dk falan oturtuyorum bende insALLAH bir zarari olmaz.

birde bende doktorlarin tavsiye etmedigi soyledim ama iste kendi 7 cocuk 6 torun buyutmus cok israr edince aldik.

bende var fakat kullanmaya cekınıyorum.kendim belınden destekleyip tutuyorum adım atıyor fakat oturmaya hazır degıl belkı 6. ay bitince denerim

ben kızımı 7.ayında oturtmaya başladım.hergün 15 dak,yarım saat en fazla tutuyordum..
1 ayda yürüteçle yürünüleceğini öğrendi.şimdi heryere gidiyor.8 ayını sürüyor.
abartmadıktan sonra bir şey olacağını düşünmüyorum şahsi fikrim

bende yürüteç almayı düşünmüyorum zaten bütün gün evde onla ilgileniyorum varsın 15-20 dk mıda yürümesine ayırayım :)

2 kardeşimide ben yürüttüm 8 9 aylıkken yürüdüler maşallah ..
araştırdığım kadarıylada yürüteç daha da tembelleştiriyormuş :KK43:

ya bıze drumuz kesınlıkle yasak demıstı esım ısrarla almak ııstedı dra kac kez sormmus adam yurumesıne yardımcı olmaz ama cok ıstıyosanız annenın ısı varken kısa surelıgıne koyun demıs esımde hemen gıdıp almıs bakalım cok kısa surelıgıne 2 gundur koyuyorum

Bizimde yürüteçimiz alındı hazır ama ben hala koymadım.Dr ların tavsiye etmemesinden dolayı çekiniyorum.Ama biz salıncak aldık kızıma,arada ona koyuyorum o sallanırken bende yemek yapıyorum mesela:) Hemde oturmuş oluyo aralıklarla.Yürüteç için 1 ay daha bekliycem 7 ayı bitince koyarım heralde.

bazılar karşı binilmesine ama çok fazla biindirmediktenden sonra birşey olmaz sanırım

biz 5. ayda başladık kalça çıkıklığımız içinde iyi olacağını söyledi bizim drumuz şimdi odanın içinde fıldır fıldır gezdiriyo yürüteçini.

arkadaslar bende almayı dusunmuyordum gec yurur dıyorlardı ama ablamın oglu 11 aylk masallah cokta guzel yuruyor bende aldım yaramazıma 1 hafta oldu 15 dk tutuyorum cekırge gıbı zıplıyor çok tatlı bır gorsenız cokta heyecanlı

aysun malahh kız recebe çok tatlı olmuş yürüteçle
yürütecide güzelmiş güle güle kulllansın yakışıklı

bizde 1 haftadır kullanıyoruz yürüteç fazla kalmıyor içinde zaten çok çabuk sıkılıyor
bi ara resim yüklerim bende

ben de hafta sonu doktoruma sordum.gerek yok dedi.yürümesi zorlaşır dedi. ama sizi yoruyorsa uzun süre değil ama kısa süre koyabilirsiniz dedi. ben almadım ama kararsızım hala.

X