2009 Mayıs Anneleri

çok sağol banucum..evet şükür güzel geçti harika eğlendik.
evet dediğiniz gibi çatışmalar çok oluyor ne yapcaksak

mesela dün ne yapmış birde....
evde hazır süt vardı bebek sütü değil. sütü sulandırmış cicibebe katmış birazcık yedirmiş delirdim varya. hiçbirşey demedim.... :1shok:

merhaba arkadaşlar internetim bozuktu bir süredir açamadım nasılsınız arkadaşlar özledim sizleri

:1shok: işte en büyük yanlış burada başlıyor biz söylüyoruz annelerimize şunu yesin bunu ver bunu verme diye ama yine arada kendi bildiklerini yapıyorlar birşey denmiyor tatlım ozaman ben sizi nasıl büyüttüm diyorlar annelerimiz ama eskisi gibi değil ki artık herşeyde hormon var

anlıyorum cnm...

aşın hayırlı olsun cnm bizde vurduracagız önceden gidip başvurmak falanmı gerekiyo??

ne sonucu yaaa valla fenalık geliyomafoldumben

yok cnm sağlık ocaklarıda vuruyo ben askeri hast.ye de gelmiş orda vurdurdum, ayın 2 sinde kağanada vurdurduk bebeklere 2 doz büyüklere tek doz
kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar internetim bozuktu bir süredir açamadım nasılsınız arkadaşlar özledim sizleri

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

yok cnm sağlık ocaklarıda vuruyo ben askeri hast.ye de gelmiş orda vurdurdum, ayın 2 sinde kağanada vurdurduk bebeklere 2 doz büyüklere tek doz
kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

canım domuz gribi aşısımı ya ben hala kararsızım vurulsakmı vurulmasakmı diye delircem

banucum evet nesil farkı var cnm haklısın , ya ben başka bişi daha sölim, ben küçükken bisküviyi çiğneyip yumuşatıp verrlermişşşşşş annem şimdi çk kibarsın ama o zaman götürüyodun falla diyoakannehir

ciddimisin?? ay inş. kimseye utancımdan diyemedim..

test yapmayada cesaret edemedim.. 2gün daha beklerim olmazsam dr giderim diye düşünüyorum nedersin??

Azcık daha bekle canım sonra test yaparsın ama merak etme düzensizdir a.s.

Alışırsın tatlım ya sıkma canını bu kadar a.s.

Aşınızı atlatmışsınız canım gözünüz ydın canım a.s.

Anneler öyle işte ödleri kopuyor hemen kaydirigubbakcemile3

uzun süre girmeyince öslüom valla sizleri. sizde beni öslüyonusmu bakim?

Özlüyoz özlüyoz a.s.

Kızlar ne güzel yaaaa şuna bakın bi

Çok güzeller ya hihoyyyt

pınarcım sizin dişiniz mi çıktı canım ya?

Evet canım 2 tane incisi var kızımın opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım sağolasın sen nasılsın a.s.

hoşgeldin canım bende ne zamandır giremiyordum bende özledim.

aynen baunucum . evet biz sizi nasıl büyüttük sizin zamanınızda bebe sütü mü vardı diyip başlıyorlar.

canım domuz gribi aşısımı ya ben hala kararsızım vurulsakmı vurulmasakmı diye delircem

ben hala vurulmadım valla vurulmayada pek niyetim yok...hayırlısı olsunn

sağol canım iyiyim sen nasılsın

maşallah pınarcım çok sevindim afferim defneme bizimki tembel çıktı daha tık yok...gerçi bende ta yaşımda çıkartmışım bana çektiyse geç çıkarabilir.

:gitme:
öyle valla canım ama eskisi gibi değil onu anlasalar :))

hatiş hoşgeldin canım nasılsın bebişin nasıl

merhaba kızlar..
herkezcikler iyi maşAllah ...kaydirigubbakcemile2

diş buğdayından konu açılmış ya benimde eşimin tarafı çok kalabalık birni çağırıp diğerini bırakmak olmaz...hem grip olayından acayip tırsıyorum o yüzden yapmayı bile düşünmüyordum ama şu semranın yolladığı siteyi görünce çok imrendimmmm yaaa çok üzgünüm::çok üzgünüm:

keşke yaz olsaydıda bi çay bahçesinde falan yapabilseydimmm :çok üzgünüm:

üfff çok kafam kaıştı yapsammı yapmasam mı diye kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayşecim h.g işe başlamışsın hadi hayırlısı bakalım Şeniz

burcum aşı olmuşsun geçmiş olsun

tubiş hnmda gezmelere gitmiş yine ohhh :mymeka::mymeka:

pınarcım sende aile arasında yapsan daha mantıklı bence a.s.

aklımda kalanlar şimdilik bunlar kızlar

banu tulay aysun sizlerede kolay gelsin a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…