2009 Mayıs Anneleri

Ay tek değilmişim :) Benimde kusmam yoktu ama bu durum fenaymış. Ağzımın tadı kaçıyor. Ne yesem ağzımda gibi. Neyse dayanacağız artık. ay sonuna doğru geçmezse soracağım baklaım doktoruma var mı bi yolu diye. Sağolun kızlar. Demekki saçlar çıkıyor diyo çevremdeki herkes :) Y abu hamişliğin her dönmei farklı, her dönemi güzel :) Bakalım daha neler olucak :)

cnım benimde 13+1 oldu. hala bulantı var. dün zor attım kendimi wc ye ve kustum ne varsa. dün doktorumla konuştum. redoxon ve benexol iç dedi. ikiside vitamn. zaten duymuştum gebelik kusmalarına özellikle b vitamini veriyorlar. bugün içtim bende. ama malesef yine bulantım fena. birde balıkyağı önerdi doktorum. o kusma için değil beslenme için dedi. ayrıca mide ekşimesi ağızda sanki limon yemiş gibi ekşilik var hep

Arkadaşlar siz kaç kilo aldınız?
Ben tartıldım bugün 700 gram 1 ayda.Normal mi acaba?

10+6 yım ve şuana kadar 4 kilo aldım.ne bulsam yiyiyorum.en çok ta meyva..herkes yiyince midesinin bulanmasından yakınıyor.bende aç kalınca miğde bulantımdan...sürekli bişeyler yiyesim var.ve benim bugünlerde acayip dişim ağrıyor birde damaklarım yara oldu...aaaa kızlar size birşey soracağım dün akşam iki göğüsümünde alt kısmında kan toplanması gördüm... çok ilginçti .resmen damar damar kan toplanmış pişikte değil üstten dokununca acımıyor.göğüslerim çok büyüdü.böyle birşey başınıza hiç geldimi..

cnım benimde 13+1 oldu. hala bulantı var. dün zor attım kendimi wc ye ve kustum ne varsa. dün doktorumla konuştum. redoxon ve benexol iç dedi. ikiside vitamn. zaten duymuştum gebelik kusmalarına özellikle b vitamini veriyorlar. bugün içtim bende. ama malesef yine bulantım fena. birde balıkyağı önerdi doktorum. o kusma için değil beslenme için dedi. ayrıca mide ekşimesi ağızda sanki limon yemiş gibi ekşilik var hep

Ay kusmak çok kötü ya. Allahtan olmadı bende hiç... Allah kolaylık versin canım...

Bu arada 13+5'im daha 1,5 kilo aldım. Onuda 12.haftamda bi anda aldım yani :) Doktorum çok iyi gidiyosun dedi...

Ben kaçıyorum arkadaşlar. Herkese hayırlı ve keyifli akşamlar. Sabah görüşürüz...

Arkadaşlar aranızda mide ekşime problemi olan var mı? Benim son bikaç gündür ne yesem midem ekşiyor. Artık salçamı dokunuyor, yoksa yağ mı anlamadım?
benimde midem çok ekşiyor! doktor rennie şurup yazdı,çok iyi geliyor. hapı da var ama o kadar etkili olmuyo. şurubu içince hemen kesiyo ve uzun süre koruyor.hihoyyyt
miğde ekşimen bebişlerimizin saçları çıktığı için oluyor canım ben mümkün olduğunca ilaç kullanmıcam hamişlikte ilaca karşıyım
canım işin doğrusu, bebeğin saçlarıyla ilgisi yokmuş mide yanmasının. büyüklerimiz hep öyle derler ama işin aslı; hamilelikte bütün kaslar gevşediği için mide ile yemek borusu arasındaki kapakcıkta gevşiyormuş. o nedenle mide asitleri yemek borusuna çıkıyormuş. mide yanmalarının sebebi bua.s.
10+6 yım ve şuana kadar 4 kilo aldım.ne bulsam yiyiyorum.en çok ta meyva..herkes yiyince midesinin bulanmasından yakınıyor.bende aç kalınca miğde bulantımdan...sürekli bişeyler yiyesim var.ve benim bugünlerde acayip dişim ağrıyor birde damaklarım yara oldu...aaaa kızlar size birşey soracağım dün akşam iki göğüsümünde alt kısmında kan toplanması gördüm... çok ilginçti .resmen damar damar kan toplanmış pişikte değil üstten dokununca acımıyor.göğüslerim çok büyüdü.böyle birşey başınıza hiç geldimi..

aynen canım,bende öyle. aç kaldığım zaman midem bulanıyor. ama daha 1 kilo aldım çok şükür. acıkınca hafif bişeyler atıştırıyorum. öyle kalorili şeyler diil.
dişin içinde geçmiş olsun:1hug:

al bendende okadar canım geçen hafta tartılmıştım 3 kilo almıştım haftaya tekrar tartılıcam ama kesin dahada almışımdır. şimdi hızlıca kilo alıyoruz ya belki sonra yavaşlar almamız bir umut işteşakkıdı

MERABA KIZLAR BENDE YENI HAMILELERDENIM.4+5 sanırım.ama hala kalp atısını gormedık.kesede yok.kızımda sankı hemen görmüştuk,oyle hatırlıyorum.bu sefer gormedık mutlulukla karısık stres var içimde gorseydım rahatlıycaktım.mıde yanmalarına kıraker kızlar ıyı gelır bulantıyada.yatagınızdan kalmadan bır ıkı tane cubuk kıraker wc de son bulan kusmaları önluyor bırazda olsa.saglıkla ınsallah kucagımıza alırız.ilk bebekler daha heyecanlı oluyor eslerın tavrı bıle cok farklı tadını çıkarın kızlar

Biraz önce arkadaşımla konuştum. O da 4 aylık hamile.Biraz önce birkaç damla kan geldi,çok korktum dedi.Yarın doktora gitcek.Bende korktum.Sizlerden böyle birşey başına gelen var mı?

merhaba hanimlar a.s.

cok cok fenayim..midem bitmiş durumda..ufacik bişey yesem davl gibi şişiyorum..yanma bi yandan bulanti bi yandan..anam midem bulanmiyor diye diye nazarmi ettim nedir ya..ölüyorum resmen..ama bu bulanti şişkinlikten oluyor sanirim..bi görseniz..midem karnimdan daha büyük şuanda :KK43:( kusmak istiyorum..ama hayatimda sadece bi kere kustum 7 yasinda..onda da cok fena olmuştum..oyuzden kusmakta istemiyorum..midemi bastirsin diye ayran içtim..o hepten şişirdi beni..hiçte aklima gelmedi gaz yapcagi..

ay valla 3 ay bulanti geçiren arkadaslara cok cok cok geçmiş olsun diliyorum..ay ne cekmişsiniz siz böyle ya..ben 1.5 gündür cekiyorum cildircam..

inşaAllah geçer ya herkesin bulantisi yanmasi..

bu arada dün gelinligimi denedim hanimlar..söylemesi ayiptir fermuari bile kapayamadim :)))) ama bu şişliğin büyük etkisi var :)ama moralim bozuldu epey ne yalan söyliyim :) zaten hiçbişeyin içine de sigmiyorum artik..annem geçen sene bi pantolon almişti bana..ay dedim ne bişim şey bu böyle..arkasini düz dikmişler,ön tarafinin beli lastikli :) 1 senedir giymiyordum..bugun fark ettimki hamile pantolonuymus o :) ay nasil sevindim :)) bitek onun içine girebildim çünkü :KK43:((((

eger bu bulanti devam ederse ben diyete girerim hanimlar :) yoksa işim zor valla..8-9.aylarda kapilardan sigmayabilirim :)))

Biraz önce arkadaşımla konuştum. O da 4 aylık hamile.Biraz önce birkaç damla kan geldi,çok korktum dedi.Yarın doktora gitcek.Bende korktum.Sizlerden böyle birşey başına gelen var mı?

canımm çok geçmiş olsun inşallah arkadaşının ve bebişin bişeyi yoktur gönlünüzü ferah tutun rabbim yar ve yardımcınız olsunn..

hastaneden dönünce bizleri haberdar etmeyi unutma a.s.a.s.

canim geçmiş olsun..panik yapmasin..bazi kişilerde olabiliyor ama hepsi kötü manada olmuyor..hatta bazen cocukla ilgisi bile olmayabiliyor..doktora gitsin muhakkak..inşaAllah kötü bişey degildir..

Mutaharra geçmiş olsun canimm en kisa zamanda geçer inşallah bulantilar....ama sakin öyle diyet falan düşünme hee hamilelikte kesinlikle yasakk bebeşini düşün canimm

BEN BUGÜN BEBİŞİMİDE GÖRDÜMM DR İYİ DEDİ ŞÜKÜRLER OLSUNN ..AMA BU KENDİ DR UM DEĞİL KUZUMU ÖZLEDİĞİM ZAMANLAR GİDİP GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ ÇOK FAZLA İLGİLENMİYOLAR..SADECE 2 DK GÖSTERDİ :çok üzgünüm::çok üzgünüm: KENDİ DR UMDA COK UZAK HER HAFTA GİDEMİYORUMM...AMA OLSUN BEBİŞİMİ GÖRDÜM YİNEDE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME :sm_cool::sm_cool: YAW BEN 13+6 OLDUM AMA HALA CİNSİYETİNİ GÖSTERMEDİİ :çok üzgünüm:

Mutaharra geçmiş olsun canimm en kisa zamanda geçer inşallah bulantilar....ama sakin öyle diyet falan düşünme hee hamilelikte kesinlikle yasakk bebeşini düşün canimm

aminnnnnn canim saolasin inşaAllah geçer..yok canim öyle bildigimiz diyet degil canimcim :) yani gaz yapici şeylerden uzak durmak,hazir yiceklerden uzak durmak,beyaz ekmek beyaz undan uzak durmak gibi :KK66: bunlari zaten doktorumda öneriyor :)

aminnnnnn canim saolasin inşaAllah geçer..yok canim öyle bildigimiz diyet degil canimcim :) yani gaz yapici şeylerden uzak durmak,hazir yiceklerden uzak durmak,beyaz ekmek beyaz undan uzak durmak gibi :KK66: bunlari zaten doktorumda öneriyor :)

HE TAMAM OZAMAN TATLIMM :eek::eek:...

AMA BENCE SENİNKİ GEÇİCİ ÇÜNKÜ ANLADIĞIM KADARIYLA ŞİMDİYE KADAR ÇOK FAZLA BULANMAMIŞSIN DEĞİL Mİ??

arkadaşlar herkese günaydınlar umarım herkes iyiydir biz bebişimle yine işimize geldik allaha şükür iyiyiz
benim kusmalarım kesildi ama daha beter bir sorunum var tükürüklerim sürekli poşetle dolaşıyorum doktora sordum maalesef bazı gebelerrde aşırı tükürük salgısı oluyor dedi
artık kağıt mendil yetiştiremiyorum
benim gibi olan yok dimi

bide hazımsızlık çeken arkadşlar ben yağlı yediğimde oluyor yağ kullanımına dikkat etmek gerek
herkese sevgiler bebişlerimiz inş iyidir ben en son 22. ekimde gördüm bakalım iki hafta sonra tekrar gideceğim

X