2009 mayıs anneleri doğum çatasını hazırlıyormuyuzz

bedef

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
2.578
1.671
daha erken sanırım acaba ne zaman hazırlamamız gerekiyo galiba ben sabırsızlanıyorumdelikafadulden
 
Tatlım değil çanta hazırlamak,ben daha bebişe doğru dürüst bişi almadım:roflol::roflol::roflol:,nisan anneleri bile yeni hazırlamaya baslamış çantaları bence daha çok erken bize ama inş. zaman çabuk geçerde hemen baslarız çantaları hazır etmeyeee:dance::dance:

:nazar:
 
neyse sabırsızım napim aslında erken hazırlamak pekte iyi olmuyo çünkü alınacak bitince bu kezde bekle allah bekle iyice zor olur en iyisi akışına bırakmak yavaş yavaş
 
Bide modası geçer erken alınan şeyin,daha sonra baska bi pijamaya falan özenirsin mesela ama almış olursun önceden, Rabbim vaktinde doğumlar nasip etsin inşş:Saruboceq:

:nazar:
 
daha erken çnta için de ben içine ne koyacağım onu bilmiyorum bakalım sizlerden öğreneceğim artık
 
Valla bende dün akşam eşimle bunu konuşuyodum. Hafta sonu falan çanta bakalım şöyle güzelce. İçini dolduralım artık dedim :) Ben 7 aylık olduğumdan belli olmaz kuzum da dayanamaz belki :) Ama sanırım yine herşey benim izne çıktığımda olacak. Hafta sonu kısıtlı zamanda halledemiyoruz. Ben izne çıkana kadar bebişin odasını falan sipariş vericez. Ben izne çıkınca da yani mart başında ıvırı zıvırı hazırlayacağım...
 
7 aylık olunca hazırlayın çantanızı. ben özel hastanede doğum yaptım götürdüğüm çoğu şeyi kullanmadan geri getirdim.çok gereksiz şeyler koymayın bence.
 
valla bende düşünüyorum ama erken diye karar vermiyorum........
ben şöle 27 28 haftalarda hazırlayacam çantamı kızlar ikizler yani bunlar bide doğum yapan arkadaşlarımdan aldığım fikirler doğrulusunda az çok koyacaklarım belli
çanta almayacağım çünki bir sırt çantam var .....
4 takım hastane çıkışı koyacağım bebeklere
kendime bir sabahlık 2 gecelik koyacağım
her ihtimale karşı bir paket orkit(kanamam olduğunda hastane ped ve hasta bezi verdi)
alt çamaşır emzirme süteyeni ve atleti
göğüs pedi ,göğüs kalkanı ve ucu süt sağma makinası (ne olur ne olmaz)
2 biberon
bebek bezi
bebek bakım kremleri
tarak ,dişfırçası,macun,(havluya gerek yok iki çeşit havlu konuluyor)
fotaraf makinası (makyaj malzemsi ve parfüme gerek yok bebek için annenin kendi kokusu olmalıymış)
kırmızı kurdaleli taçımm.....birde kendime rahat bir eşafman takımı götürecem çıkarken giyemk için
hee bir ikide plastik tabak ve çatal götürcem illa biri bişey getirir bari herkes yesin
şimdilik akılma gelenler bunlar kızlar bu doğrultuda hazırlanacağım eksiklerimi söylersiniz...
inş. vakitli gitmek telaşsız gitmek nasip olur.....
hepimize rabbim güsel sağlıklı doğum nasip etsin
 
inşallh birsencim zamanında ve sağlıkla gelirler...
 
ben hastaneye götürdüğüm çantadan sadece bebeğin giysilerini ve battaniyesini,1 tane geceliğimi,göğüs ucu kremimi kullandım.bunun dışında ped ve bebek bezlerini hastane verdi.biberon falan lazım olursa da hastane veriyor zaten.odada yok yoktu. terlik,havlu vs. herşey vardı. boşuna kocaman çantayı taşımışız.bi de foto makinesi.
 
kızlar ben nisan annesiyim ben bile haftaya hazirlicam çantamı sakin olun daha zaman var:)
 
kizlar yapmayin yahu :)) herşeyi bitirince hani cocuk nerde gec mi kaldi diye panik olcaksiniz bu sefer :) yavas gidin biraz :)) daha 3 ay var inşaAllah :) 7.ayin sonlarina dogru hazirlariz inşaAllah :)
 
kızlar bende doğum çantası için alıverişe başladım mecburen. şimdi memleketteyken alayım lazım olanları dedim. çünkü haftaya gene işe dönünce,orası çok küçük bir ilçe,aradığım hiçbirşeyi bulamayacam. bir gecelik aldım, bir de pijama. hasta bezi kayınvalidede varmış. oğluşumun bezlerini de almış babannesi. hastane çıkışı da annaneden. giderken yanımda götürecem bunları. bide çanta aldımmı tamam,gerisi ufak tefek şeyler.
 
kizlar yapmayin yahu :)) herşeyi bitirince hani cocuk nerde gec mi kaldi diye panik olcaksiniz bu sefer :) yavas gidin biraz :)) daha 3 ay var inşaAllah :) 7.ayin sonlarina dogru hazirlariz inşaAllah :)

evet canım haklısın zaten bende aynı şeyi yazmıştım fakat bende nisan annesi olabilirim senden yaklaşık 3 hafta önde gidiyorum ve ne yapıp ne yapmayacağımı hiç bilmiyorum allah vermesin erken felan olur neyse düşünmek bile istemiyorum.en azından hastane çantama koyacaklarımı bilip ayırmayı düşünüyorum yıkayıp hazırda dursa iyi olur eğer oğluşum vakitli gelecek gibiyse bir daha yıkarım entarilerini olur biter allah hepimize vakitli sağlıklı doğumlar nasip etsin AMİİİİNNNNNN:emir_bebek:
 
ben de kızımın herşeyini aldım sayılır. 1-2 eksiği kaldı yanlızca. :sm_cool:dünya bir kıyafet aldım gören şok oluyor, kızıyor bana :eek:klava: kesin onların çoğu giyilmeden kalacak ama napim ya ilk başlarda gezip durdum :eek: görünce de dayanamayıp aldım hep. şu son zamanlarda ihtiyaçlarını tamamladım. bundan sonra da gezersem giysi alırım yine kesin. evde oturmak lazım. bağlayın beni kaydirigubbakcemile
hastane çantasını hazırlamak için herşeyi yıkayıp ütüleyeceğim için son zamanlarda yapmak istiyorum. kırışmasın, kokuları gitmesin diye. ama dayanamıyorum da aslında :eek:
 
X