Doğuma Hazırlık 2009 mart annelerinin bebek şekerleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar benim kırmızı güllü bi sepetim var onun içine şeker yada çıkolata yada buz dolabı süsü yapmayı pembişli bişiler düşünüyorum.bebiş süslü üstünede kızımızın adını soyadını ve doğum tarihini küçük çıktılara alıp küçük zımbayla zımbalıcam inş ama izne ayrılınca yapmayı hedefliyorum.bakalım zaman la fıkrımız değişmezse tabiiki ama çok heycanlıyım :)
 

canım senin konunu hatırlıyorum.hatta ilk yazanlar arasındaydım bende..
kayınvalideme gittiğimde linki bi göstericem bakalım ne dicek..yaparız dicekmi.
 
çok güzel olmuş ellerine sağlık peki o halka köpük mü yoksa hani plastik oluyo ya ondan mı????
canım denizde yüzülen sosisler var ya onlardan. yapımını da anlatmıştım verdiğim linkte. 5 lt lik su şişelirini kesip kullananlar da varmış, üzerine elyaf falan sarıyorlarmış
 
ben bu basligi yeni gordummm hihoyyyt
ben eminonunden alip kendim yapacagim kapi susunude sekerleride.
bir arkadasim var ocakta dogum yapacak olan. onun malzemelerini aldik geldik.
susu, sekeri, silikon tabancasi sepeti derken hepsi cok cuzi bisey tuttu. hemde kendi zevkimize gore olacak super bence gamyoncuiremsu
bu arada ben icine seker yerine su alisveris merkezlerinde satilan sabunlar varya 'more than soap' diye gecen. onlarin kokulu sabunlarindan kesip kesipte koyabilirm henuz karar vermedim.
 
yahu kızlar ben bebek şekerine takmış durumdayım. daha öncede demiştim kendim yapmak istiyorum diye. bayramda izmir'e gideceğiz kayınvalidemlere. heveslenip duruyordum o zaman kemeraltından toptancılardan alırım diye ama eşim bayram öncesi orası aşırı kalabalık olur insanlar ite kalka geçiyor seni oraya sokmam diyor. tamam kendi çapında haklı ama ben ne yapacağım şimdi yaw?:uhm::uhm:
sanki herşeyimiz tamam bi o kaldı değil ama taktım işte. internetten bakıyorum biblolar görmeden alınacak gibi değil. ağzı bi tarafa bakıyor gözü başka tarafa. kimi sitede semeriyle sekseni buluyor. offffff offfffff. ne güzel heveslenmiştim kemeraltından alırım diye :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
 
gidersin canım kemeraltina yaa,
izmir insani kibardir naziktir canım egemin insani :)
hamilelere ozenli davranir.
 
gel onu benim kocişe anlat, pimpirik izmirli :) bakalım şansımı sonuna kadar zorlayacağım inşallah ikna edebilirim.
 
adayadayı canım ben de kemeraltından alacam hem ucuz olur hem de çeşit çoktur orada bir ara ayarlayıp gitmem lazım önümüzdeki ay gidebilirim:)
 
aaa hemserime laf soyletmem;
bak ne kadar centilmen adam esini dusunuyor hihoyyyt
saka bi yana canım ufaktan ufaktan girersin bi carsiya, baktin rahat edicek gibisin dalarsin iceri.
 
lazanya bildiğin bir dükkan var mı orada? hani o zaman bak şurda varmış diye götürürüm hazır gelmişken başka yerlerede bakalım diye kandırırım belki:roflol::roflol:
elifçim en güzeli o aslında bi bakalım kalabalıksa girmeyiz derim sonra usul usul gireriz. ayyy hain plan yaptığım işe bak ya.
 
yok canım ben çalıştığım firmanın izmir temsilcisi arkadaşlara güveniyorum bu konuda onlar yönlendirecekler muğla dönüşü onlarla döncem izmire alışveriş ve ardından tekrar muğla izmir den alınacaklarım çoğalsın diye bekliyorum belki forumda mothercare a uğrarım ordan da birkaç eksik alır çıkarım malum biz taşradayız burada yok büyük mağazalar hamile kalmadan önce ayda bir istanbulum olurdu oradan alırdım ama şimdi o da olamyıor maalesef gezme paraları bebiş fonuna aktarılıyor:)))))belki yılbaşı için istanbul yaparız
 
ohhh ne güzel gez walla. ben en son tüp bebek transferinden sonra ankaradan bir geldim daha neredeyse ilçe sınırları dışın çıkamadım. benim içinde gez. ya bu arada yılbaşında bebiş epey büyümüş olacak uzun yola naıl çıkacaksın? amman dikat et Alaz Ada'ya annesi.
 
bizim buralarda bebek şekeri yapılmaz çünkü yapılamaz. çünkü oturduğum yer küçücük bi yer, memleketimiz ve aynı zamanda da hem benim sülaaaleeeem hem de eşiminkiler öyle kalabalıklar ki, değil sepet bize koca bi kova gerekir :roflol: :roflol: ben yine de çok yakınlarıma, arkadaşlarıma falan dağıtmak için bi 50-60 tane falan yapmayı düşünüyorum siz model ekleyin ki benim gibi beceriksize fikir olsun :roflol:

yapmam herhalde diyordum ama öyle muhteşemler ki dayanamıyorum
 
Ben de kendi ellerimle bişiler hazırlamayı düşünüyorum bebişime..Eminönüne gittiğimde orda malzemelerini görmüştüm..Alışverişe gittiğimizde alıp kendim evde yapacağım hem zaman geçirmiş olurum hem de el emeğinin tadı başka olur dimi kızlar?
 
ben yaptım bitirdim şekerlerimi.çelenk kapı süsümü aldım ama bi tane puset kapı süsü yaptım çok şirin oldu. şeker sepetimide kendim yaptım. hepsinin resmini koymayı, paylaşmayı çok istiyorum ama biliyosunuz artık ara kablom evdee :çok üzgünüm: 150 tane yaptım şekerden. birde arkalarına mıknatıs yapıştırdım buzdolabına yapışsın diye, içinede badem şekeri değil lavanta koydum, badem şekeri olunca bozulup yenebiliyor yada şeker çürüyor, kırılıyor. arkadaşlarınkinden bazısı öyle oldu. daha da hesaplıya geldi kendim yapınca, belki biraz erken ama amaaaaan çok hevesleniyordum ben bu şeker işine hem de hamile kalmadan bile önce. yattığım yerden hem eğlence oldu bana.
 

ay ben o kablodan bi tane bulup gondericem eylemcim.
catliyorum meraktan:asigim:
 
kızlar ben çikolata ya da şaker yerine uzun süreli saklanabilecek bir süs düşünüyorum, ama bunun nasıl olacağını daha kararlaştırmadım, nereden başlayacağımı bilemiyorum gerçekten , bu tip malzemler nerden alınır satılır aklım çok karışık yahuu
 

canım hayırlı olsun bebek şekerlerin, bu malzemeleri nereden aldın yani tuhafiyeden mi, manifaturacıdan mı??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…