• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 mart anneleri özet!!!

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Sevgili kızlarım,
2008 aralık annelerinde görerek bu başlığı heves ederek açıyorum.gün içinde geçmişi okuyamayarak bize katılamayan ancak aklı bizde kalan üyelerimiz burayı okuyarak kısaltılmış olduğundan daha iyi bilgilenecekler diye düşündüm..
buraya sadece gün içinde ne yaptığımızı yada ne yapacağımızı yazıyoruz.yorumlar aynı şeilde sayfamızda devam ediyor..sohbete dönüşürse sizi banlar,sonra paketler ve postalarım ona göre ule!sitenin birincisiyim harikayım.akıllı olun,canımı sıkmayın!
haydi iy paylaşımlar öptüm sizi..

ilk ben başlıyorum.bugün evdeydim akşam eşimle dışarı çıktım..sonra bir sinir olarak geldim.yürüyüş filan yaptık..biraz da uykum kaçtı şu an ondan girdim.
yarın babamda olucam.girmeye çalışıcam giremezsem aklınızda bulunsun..

eeee başka kimse girmemiş burayaaa aaaa ayıp canımmm neyse ben yazım bari
dün apartmanın bahçesinde kına gecesi vardı kurtlarımı dökdüm valla bugün düğün var ama düğünde rahat olamam dünkü kadar birazdan gelini almaya gelicekler onun için çıkmam lazım bu gecede düğündeyim anlayacağınız 2,3 gün sonra da anneme gidicem inş 1-1.5ay ordayım orda pc yok ama komşuda var belki arada ordan girerim zaten çok giriyodum ya pek bişey fark edmiycek yani yarın görüşürüz inş hoşçakalın canlarım

bu özet bizim günlük yaptıklarımız değilde forumda konuşulanların özeti olsa mesela bugün şu konuşuldu bu konuşuldu,Allah korusun tabi de şunun bebeği rahatsız şunun kardeşi evleniyo,4. ay aşıları hakkında duyduklarımızı yazdık vs gibi...yani bu benim önerim ne dersiniz?

evde çok sıkıldım bugün sitede de kimse yoktu bir arkadaşım aradı gel dedi bülüye gel bizi al dedim geldi aldı pastalar börekler yedim kızım huysuzlandı çünkü 1 tane 1 yaşında bir tane 7 aylık bir tane 2 aylık bebek vardı biri de annesinin karnında :) sonra kızımı ayağımda salladım uyudu ben de pastaları götürdüm ehuheuheuheuh eve geldim bülü tekzene gitti banyo fayansı almaya aslında ben beğenmek istemiştim ama vakit kaybetmek istemedi kursağımda kaldı hevesim neyse bir baka rv yaptırırsak ona beğenirim artık ehueheuheueheu evde yemek yok bülü anasından kuru fasulye getirdi o onu yicek ben hava yicem :DDD gelsin kızı yıkıcaz

bugun güne çok boktan başladım öylede gidiyor :(
sabah arkadasım kahvaltıya geldi sonra beraber pendik pazarına indik biraz alışveriş yaptım kızımaa kendime anneme :)
şimdide arkadaşalrdayım o ütü yapıyor ben size bakıyorum özledim sizi zemuszemus

kocayla aramız bozuk bi türlü düzelmedi 1 haftadır nereye kadar gidder bilmiyorum bi düzeliyor bi bozuluyor sonumuz hiç iyiye gitmiyorr...

bende bugün babamdaydım..tüm gün evde oturdum.
sonra kocam geldi eve geldik brlikte..sonrada dışarı yemeğe.
şu anda da tepemde..
bizimde aramız bozuk.umurumda da değil açıkçası

biz bugun evi temizledik 3 bucuga kadar sonra disari ciktik birsuru isimiz vardi bi kismini anca halledebildik bu arada kizim gun boyu azar azar ama surekli peynir kivaminda kustu ona canim sikldi biraz. neyse cok yorgunum arkadaslari davet etcektik ama hic halim yok. Aslida msn de ama benle muhattap olmuyor.

biz bugun evi temizledik 3 bucuga kadar sonra disari ciktik birsuru isimiz vardi bi kismini anca halledebildik bu arada kizim gun boyu azar azar ama surekli peynir kivaminda kustu ona canim sikldi biraz. neyse cok yorgunum arkadaslari davet etcektik ama hic halim yok. Aslida msn de ama benle muhattap olmuyor.

kuşum pc bülüdeydi sinir oldum cm oynamak için almış pc yi msn açık kalmış aldı pc yi götürdü balkona ben sap gibi oturdum salonda zaten eve 22,30 da geldi ben konuşacak insan aradım ama kaçtı denyo:)hem sigara hem bira birarada içebiliyomuş b alkonda

benim de 2 haftadır falan kayınvalidem evde onu bırakıp pc başına geçemiyorum anca sabah erken kalkarsam ve de uykumu almış olursam geliyorum kk ya hepinizi çok özledim a.s.
kaç gündür acaip canım sıkkındı herşeye fitil oluyodum kocişle kaç kere kavga ettik falan meğer ben adet olacakmışım :delphin: nerdeyse 1 yıl oldu unutmuşum bünyedeki etkilerini :dance: şu anda felaket belim ağrıyor..
ev taşıcaz ama hala toparlanma belirtisi yok bizde bakalım nasıl becercez kaydirigubbakcemile2

sabah bülü yü çaardım inşaataydı evimiz yapılıyo ya gel kahvaltıya götür bizi dedim evde hiçbişey yoktu gitttik açıkhavada kahvltı rttim ben o annesinde yapmış :) ordan kayınvalideme gittik Ada huysuzlandı uyudu uyanınca markete gittik ıslak mendilimiz yoktu onu aldık kızlar huggies kullanan varsa 15,90 büyük boy 4 numaralar 80 adet ben cesaret edemedim bülü prima kullanıyoz değişitrme dedi almadım bir de dalin ıslak mendil 3 lü 7,90 :) neyse ordan arkadaşım gelmişti manisdann onlara geçtik şimdi de evdeyiz

bizde dün düğüne giddik fena yorulmuşumkafamçokkarıştı sabah kalkamadım ecrin bile yorulmuş ki sabah uyanmadı emdi emdi uyudu bende fırsat bu fırsat uyudummirmirmirmir sonra alt komşum aradı bahçede kahvaltı yapalım hadi diye çoluk çocuk 3 komşu indik kahvaltının yarısında hava bozdu gümbürdemeye başladı veeee yağmur yağdı:çok üzgünüm: biraz keyif yapcaktık kursakda kaldı yaw:1closedeyes: tabii toparlandık herkes içeri girdi evi toparladım biraz uzandım bende kaç gündür sarcak yer arıyodum meğer adet olcakmışım dün geldi biraz bugün iyice geldi evdede orkid azmış eşimde işde canımda hiç çarşıya inmek istemedi valla kızın bezinden koydum amann pek rahatmış zaten çok geliyo birazdan gider bakkaldan alırım şimdide burdayım alt komşu son ses müzik açdı kız kardeşleri geldi kuduruyolar ohhhh gidip azcık tepinip gelsem mi acabahihoyyyt kızda uyuyo oğlumda evde hala dökemedim kurtlarımıdelikafadulden:sm_cool:

...dan bir gündü benimki.bir bebek büyütmek bir devlet yönetmek gibi bişey çok yordu beni emmedi uyumadı huzursuzlandı.yarın kalça rötgeni çektircez.bu kadar...

öldüm,bittim,mahfoldumm
drmanim kalmadi valla sabah uyandik kahvalti ettik tolgisin alaman arkisi geldi oglusuma oyuncak getirmis bide tisort saolsun oturduk sohbet ettik kek falan yaptim onu ikram ettim bayildi herif hahahahaha sonra giyindik ciktik bana araba bakmaya benim ki cok ekimisdi bulamadm ama öyle isde cok yoruldum ama

evdeyim,evdesin,evde,evdeyiz,evdesiniz,evdeleeeeeer,
misafir misafir misafir canı sıkılan damlaya gidek diyo herhalde eşim öyle diyo hahahaha

akşam misafir sabah misafir bende bir haftadır sürekli misafir ağırlıyorum cuma günü annemlere gidiyoruz köye ve bende eylüle kadar gelmicem inşallah tabi böyle olunca herkes gitmeden gelmek istiyo yorgunum uykum varrrr

hafta sonu babamlara gitmiştik. çocukla ilk kez bu kadar uzun (2 gün) şehir dışına çıktığımızdan ne götürmem gerektiğini bilemedim. tüm dolabını paketledim.kafamçokkarıştı üstüne bir de oyun halısını tüm battaniyelerini yorganını vs. almışım:asigim: bu gün eşyaları yerine kaldırırken kendimi ev yerleştiriyormuş gibi hissettim çok yoruldum. üstüne bir de yemeğim yoktu yemek yaptım. hava değişiminden kuzumda pek huysuzdu. yorgunum dostlarım yorgunum artık. eşim de hafta sonu babanlara gittik gönlünü yaptım sen de benim nazımı çek havalarında süzüm süzüm süzülüyo... hayır olsun bakalım..

bu özet bizim günlük yaptıklarımız değilde forumda konuşulanların özeti olsa mesela bugün şu konuşuldu bu konuşuldu,Allah korusun tabi de şunun bebeği rahatsız şunun kardeşi evleniyo,4. ay aşıları hakkında duyduklarımızı yazdık vs gibi...yani bu benim önerim ne dersiniz?

kesınlıkle dedıgın gıbı olsa daha ıyı olurdu. Burası yıne sohbet topıgıne donmus.

Alı Tuna'm ıkı gundur atesşli. 38-39 arası oynuyor devamlı. gibi özet olmalı.
Bu arada Mart annelerinde yürüteçin zararlı olduğu konuşuldu. Kaçıranlara takip edemeyenlere önemli bilgi. giibbbbbi...:)

bebeğimi dün ortopediye götürdük.rötgen çekildi .dr rötgene baktı kalça çıkığı yok dadi.sonra tekrar inceledi.bu durumun incelenmesi takip edilmesi gerekiyor dedi.1.5 ayda bir rötgen çektirecez.inş yoktur.dün içim bir buruktu.yarın da ultrason çektircez.ayak uzunlukları falan hep eşit ama bir yerde çok ufak bir fark var umaRIım zamanla kapanır.
yengemlere öğleden sonra gezmeye gitcem ve zayıflamışım 1 kilo.

:oklava: lafını sözünü bilmeden konuşanlar yüzünden topiğimiz kapandı ya inanmıyorum!!!
Git Msn de hallet derdini,buranın kuralları var tabiki olacağı buydu...
Kızlar burdan devam edelim derim...

Back