• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mart Anneleri Burdamisiniz Yeniden?

Siblrya

Don´t worry, be happy
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
2.305
2
116
Avusturya
Mart Anneleri Burdamiyiz?
Herkes istedigi gibi -istedigi sekilde istedigini yazabilir!!

Son düzenleme:
2009 mart analarııı eskiler yenilerrr hepiniz toplanın burda ayrım yok ne olursan ol yine gelll!!!!!!!!!

oh be dünya varmış.kendimi uzun bi esir hayatı son bulmuş gibi hissediyorum.kuş gibi hafif ve özgürüm sevgili arkadaşlarıma mutlu hızlı ve neşe dolu sohbetlere kavuştum.hamilelik günlerimizde olduğu gibi :CüvCüv: hem belki ikinci ve üçüncü hamileliğimizide burdan paylaşmaya devam ederiz kim biliiiirrrr kaydirigubbakcemile3

Allahım kırmızısına gurban bu topiğin...işte geldik burdayıızz.vee
kıskaananlaar çatlasınn

oh be dünya varmış.kendimi uzun bi esir hayatı son bulmuş gibi hissediyorum.kuş gibi hafif ve özgürüm sevgili arkadaşlarıma mutlu hızlı ve neşe dolu sohbetlere kavuştum.hamilelik günlerimizde olduğu gibi :CüvCüv: hem belki ikinci ve üçüncü hamileliğimizide burdan paylaşmaya devam ederiz kim biliiiirrrr kaydirigubbakcemile3

ins cnm ins ne güzel olar dimi

selamlar..
insan istediğini söyleyuince istemediğini işitirmiş ya..işte böyle bir şey hayat..işitti ve kaçtı..süperim süperrr:zemuszemus:
ben buradayım..zaten buradaydım..:lepi:
seviyorum sizi..

Son düzenleme:
Back