2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

Sevgili yavru kuşlarımız

Melis ece

Eymen kerem

Eymen doğum gününün kutlu olsun canlarım.

Güzel günler,güzel zamanlar yaşayın inşallah..

beyaz meleğim eymenin doğum günü kutlu olsun.mutlu mutlu nice senelere inşallh

melis ecemin ve eymen kereminde doğum günleri kutlu olsun.öpüyoruz sizi kocaman

Ağzı burnu mincik, çıtı pıtı güzeller güzeli Duru Okyanusumun doğum günü kutlu olsun.Nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum fıstığıma...

bitanecik kızım cadı'm duru okyanus ve tatlılar tatlısı güzel arkadaşım sapişim anneli kızlı doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu ve hururlu ömür diliyorum hep mutlu olun inşallah........

nazlı prenses duru okyanus hanımın doğum günü kutlu olsun
sağlık ve mutluluklar dilerim

öncelikle melis ece ve eymenin geçmiş doğumgünlerini tekrar kutlıyorum..iyi doğdunuz.

canım arkadaşım saphiranın ve güzel kızı duru okyanusun doğum günlerini kutlar, sağlı, mutlu nice yıllar dilerim..

TARİH ........................................BEBEĞİMİZ/BEBEKLERİMİZ..................ANNEMİZ

10ekim 2009....................................mehmetakif .......................................mmmf27
10 ekim 2009................................... kaan&kerem......................................na zlımelek

29ekim 2009.....................................Piraye... ............................................piraye hira

30ekim 2009.................................... Emiralp........................................... . Minik Kalimero

31ekim 20009...................................deniz..... ............................................çilek
31ekim 2009 ....................................zeynep ceylin....................................h.mine
31ekim 2009.....................................aysu..... ............................................hilal1 975
31ekim 2009 ....................................Eylül......... ........................................ICIR

1 kasım 2009....................................Ceren..... ...........................................darkinl ife

2 kasım 2009
3 kasım 2009....................................Arda...... ............................................seda19 83
3 kasım 2009....................................Tuna...... ............................................Diloks
4 kasım 2009....................................Çağan..... ...........................................Cagancu k

5 kasım 2009....................................Melis Ece...........................................Eylü l
5 kasım 2009....................................Eymen..... ..........................................beyaz melek
5 kasım 2009....................................Eymen Kerem.....................................Beklemek

6 kasım 2009....................................duru okyanus.......................................saph ira

7 kasım 2009 ....................................Zehra Şifa ......................................... elifdem
7 kasım 2009 ................................... Banusu............................................ ..Julianne

8 kasım 2009

9 kasım 2009.....................................Ateş..... .............................................Daril gen

10kasım 2009

11kasım 2009......................................Duru.... .............................................Lelal

12kasım 2009......................................ahmed emir.......................................estel
12 kasım 2009.....................................Duru..... ............................................myseve r

13kasım 2009

14kasım 2009 ....................................İlke deniz...........................................de nizanasi
14 kasım 2009....................................Eylül..... ............................................Asorti e
14 kasım 2009....................................Yiğitefe.. ............................................Zeyna
14 kasım 2009................................... Anıl............................................ .. .....Yasmin
14 kasım 2009................................... Yağız........................................... .. ...Remedios
14 kasım 2009....................................Duru Ceylin........................................mini k81

15kasım 2009

16kasım 2009

17kasım 2009......................................Eylül... ..............................................Guli zgul

18kasım 2009

19kasım 2009.....................................Batuhan. ...........................................Andina2 22
19 kasım 2009....................................Batuhan.. ..........................................Çitos

20kasım 2009

21kasım 2009

22kasım 2009

23kasım 2009......................................Mert EFE............................................kri kitos

24kasım 2009......................................Beril... ................................................Se yra

25kasım 2009

26kasım 2009

27kasım2009................................... yağmur cemre...................................lavinya413 4

28kasım 2009

30kasım 2009

1 Aralık 2009....................................Mert.. ..............................................Yağm ur77

vay bee biz de kırmızıların içine girdik sonunda

bugün de benim cadı,edepsiz ama dünya tatlı kızım Duru Okyanus'un ve tabi güzeller güzeli annesi Saphira'mın doğum günlri kutlu olsun hep böyle gülsün yüzünüz inşallah

Saphiracım ve annesiyle aynı gün doğmayı başaran adı gibi güzel kızımız duru okyanuscum doğumgününüz kutlu olsun hep mutlu olun

arkadaşlar bazı mesajları bugün görebildim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hep birlikte nice yaş günleri kutlamak dileğimle

Saphiracım senin ve dünyalar güzeli kızının Durumuzun doğum günü kutlu olsun..sizi kocama kocaman öpüyoruz , beraber nice mutlu seneler geçirmeniz dileğiyle..

kucuk hanım duru okyanus ve guzel yuzlu annesı saphıranın dogum gunlerını ıslak ıslak operek kutluyorum oglum ve ben

duru okyanus ve güzeller güzeli annesi saphişim doğum gününüz kutlu olsun nice senelereee

işteee fotolarımız hihoyyyt

öncelik tabiki pastamızın assolistler en son çıkar oğlumla beni sona saklıyorum naniknanik

evimizin süslemeleri kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalıştık artık bulduğumuz kadar

sünnet evi gibi demiştim yaa öle olmuş hakkaten kaydirigubbakcemile3 ama olsun farketmez zaten 7 aylıkken sünnet olmuştu onun küçük kutlamasını yapmış olduk böylece zemuszemus

ananemde her karede çıkmış maşallah kaydirigubbakcemile3

kızlar pastanın üstündeki bebeğe dikkat Eymen de uyurken aynen öyle yatıyor işte nasıl rahat ediyorsa kaydirigubbakcemile3

bu arada pastamız çok lezzetli ve tazeydi herkes çok sevdi muzlu çikolata parçacıklıydı içi çok hoş olmuş
ben dış görünüşünü de beğendim
baya fazlaydı ama arttı da ikiüç gün bol bol yerim hatta buyrun beraber yiyelm zemuszemus

magnetlerim tepsiyi süslememe annem izin vermedi magnet işi bitince onunla çay dağıtılacakmış öyle süslü olmazmış zaten yeterince uğraşmışım böylede gayet iyiymiş bende kabul ettim napayım

gecenin sonuna bu balonlardan biri bile kalmadı büyükleri iyiki yukarı asmışım onlara ulaşamadılar küçük canavarlar ama bunları tek tek patlattılar benim tek dii çıkmış canavarım da bu gruba dahil tabi kaydirigubbakcemile3 dün onların günüydü tabi olacak o kadar helal olsun kuzucuklarıma

ve işte esas oğlan Eymen bebek küçük aşkım dedesiyle beraber opuyorumnanaktan

oğlum şaşkın ördekti dün akşam güldürmek zor oldu hatta hiç gülmedi desek yeridir

dayımın büyük oğlu ile beraber tabi Eymen ona dayı diyecek özel istek üzerine kaydirigubbakcemile3

çok tatlı bir görüntü çocuklar evin neşesi cidden yaa

şu yanındaki ufaklıkta dayımın 2 numarası Eymen'e o kadar güzel bir emmeeeen deyişi varki duymanız lazım bitiyorum yaa

beyazmelek cok hos cıkmıs fotolarınız
eymen bey cok yakısıklı annesı papyonla falan tam bır delıkanlı olmus

ınsa allah nıce yas gunlerını kutlarız

Oooy tatlım benim nasıl afallamış Eymen.Kalabalık biraz ürkütüyo çocukları.Herşey çok güzel olmuş Beyazmeleğim.Ellerine sağlık.Kalabalıkmışsınız da.ınşallah daha nice mutlu doğumgünlerine.Öp benim için Eymenimi...

ve işte nihayet ben de sahnelerdeyim zemuszemus

hediyeler sanki bana gelmiş gibi oldu zira ben Eymen daha çok ilgilendim hediyelerle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yeni saçımı da böylece görmüş oldunuz bol bol koydum foto dha iyi görebilesiniz diye :roflol:

oğlumu afakanlar basmak üzere

evet isyan başlıyor

şimdi ayaklanma çıkarıyor kaydirigubbakcemile3

ve tabiki yeter artık bu rezilliğe daha fazla dayanamıyacağım diyerek ortamı terkediyor :roflol:

vayy bee kocişe boşuna kızmışım şimdi farkettim baya foto varmış kötü de değilmiş pek gece benim gözüme öyle görünmüş heralde uyku sersemi falan kaydirigubbakcemile3
daha misafirlerin fotoları falan da var yeter allah bereket versin :roflol:

helede eymenimin kıyafetine bayıldım..kırmızı çok yakışıyo erkek bebklere ha birde yeşilide çok yakıştırıyom...

helede eymenimin kıyafetine bayıldım..kırmızı çok yakışıyo erkek bebklere ha birde yeşilide çok yakıştırıyom...:dance: