- 3 Ekim 2008
- 1.628
- 8
1-2 aylık bir zaman içinde hepimiz 1 yaşımızı dolduruyoruz.
siftah mehmet akif paşadan.
iyiki doğdun mehmet akif
annesi yeni başlığımıza resimlerimizi ekle de görelim bizde kuzuyu.
bu başlıkta o günün doğum günü bebeğini, tebrik mesajlarını ve resimlerini görmeye ne dersiniz. elimizin altında olur doya doya bakarız.
bu arada 2008 kasım anneleri olarak 1 yıldır hiç ayrılmadan paylaşımlara devam ettiğimiz için ben ayrıca hepimizi de kutlamak istiyorum. hepimiz az çok diğer ay annelerine de bakıyoruzdur, birileri mutlaka bırakıyor bir yerden sonra sonra ama bize nazar değmesin.
bu gidişle bir yaşları iki yaşları okula başlamaları derken
sanırım en sonunda düğünleri gelinlerimiz damatlarımız falan diye de resim koyup başlık açıcazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o zamana nine oluruz heralde.
kıskananlar çatlasın ne diyeyimdelikafadulden
siftah mehmet akif paşadan.
iyiki doğdun mehmet akif
annesi yeni başlığımıza resimlerimizi ekle de görelim bizde kuzuyu.
bu başlıkta o günün doğum günü bebeğini, tebrik mesajlarını ve resimlerini görmeye ne dersiniz. elimizin altında olur doya doya bakarız.
bu arada 2008 kasım anneleri olarak 1 yıldır hiç ayrılmadan paylaşımlara devam ettiğimiz için ben ayrıca hepimizi de kutlamak istiyorum. hepimiz az çok diğer ay annelerine de bakıyoruzdur, birileri mutlaka bırakıyor bir yerden sonra sonra ama bize nazar değmesin.
bu gidişle bir yaşları iki yaşları okula başlamaları derken
sanırım en sonunda düğünleri gelinlerimiz damatlarımız falan diye de resim koyup başlık açıcazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o zamana nine oluruz heralde.
kıskananlar çatlasın ne diyeyimdelikafadulden
Son düzenleme: