2009 Kasmda 1 Yana giren 2008 Kasm bebekleri, yamz kutlu olsun..

elifdem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
1.628
8
1-2 aylık bir zaman içinde hepimiz 1 yaşımızı dolduruyoruz.
siftah mehmet akif paşadan.
iyiki doğdun mehmet akif

annesi yeni başlığımıza resimlerimizi ekle de görelim bizde kuzuyu.
bu başlıkta o günün doğum günü bebeğini, tebrik mesajlarını ve resimlerini görmeye ne dersiniz. elimizin altında olur doya doya bakarız.

bu arada 2008 kasım anneleri olarak 1 yıldır hiç ayrılmadan paylaşımlara devam ettiğimiz için ben ayrıca hepimizi de kutlamak istiyorum. hepimiz az çok diğer ay annelerine de bakıyoruzdur, birileri mutlaka bırakıyor bir yerden sonra sonra ama bize nazar değmesin.
bu gidişle bir yaşları iki yaşları okula başlamaları derken
sanırım en sonunda düğünleri gelinlerimiz damatlarımız falan diye de resim koyup başlık açıcazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o zamana nine oluruz heralde.
kıskananlar çatlasın ne diyeyimdelikafadulden

Son düzenleme:
bu başlık iyi olmuş elifcim doğumgünü resimlerini falan buradan paylaşırız,

mehmet akifin, kaan ve keremin ilk yaşları kutlu olsunzemuszemuszemuszemus

diğer düşüncelerinede katılıyorum bu arada:)

ayyy ebn kaanla keremi unuttuuuum
hakkaten olmadı şimdi
nazlı melekcim kusura bakma yorgunluğuma ve bu aralar.sık takip edememe ver.
sizin iki kere kutlu olsun doğum gününüz. maşallah ikisine de
dur ben hepinize bir pasta ikram edeyim.:)))

652n.jpg

mehmet akif ,
kaan ve keem

iyi ki doğdunuz:nazar::nazar::nazar:

elifç,m güzel olmuş burası canımcım
mehmet akif ve kaan kerem beylerin doğum günleri kutlu olsun nice mutlu yaşlara bıdıklarrrr
andinayla ben koyarız batuşla piroşun düğün fotoğraflarınıkaydirigubbakcemile3

elifdem canım çok güzel olmuş bu başlık memonun kaan ve keremimib ilk yaşları kutlu olsun şaka maka geçti valla ya
biz bu gidişle dediğin gibi düğünlerini kınalarını da konuşuruz:)paylaşımımızın sürmesi dileğiyleee:))

ya kızlar inanın şimdi hem yazıp hem ağlıyorum ama yaaaaa...:))senağlama
bu bizim ikinci süprizimiz... :teytey:
öncelikle elifcim böyle bir forum açtığın için a.s.sonrada denizannem a.s. piroş a.s.ve laviş a.s.teşekkür ederiz doğum günümüzü kutladığınız için...
bugün bende bir arkadaşıma gitmiştim benim oğlanlar için pasta yapmış üzerine bir tane mum getirdi ortaya çok duygulandım.. diğer arkadaşımla birlikte düşünmüşler hediyelerinide almışlar çok mutlu bir gün geçirdik oğluşlarımla..
yarında akşamda babamız bizim pastamızı getirecek kendimiz kutlayacağız sonra resimlerimizi toptan koyarım..
darısı tüm 2008 kasım annelerine ..az kaldı sizinkilerede..
hep birlikte sağlıcakla yaşasınlar..kaydirigubbakcemile5

nazlı melekcim doğum günü kutlu olsun kuzularının , ömür boyu mutlulukar dilerim tüm kalbimle a.s.

piroşum ay inşallah o günleri de görürüz , piroşum harika bir gelin olur , batu da çok yakışıklı bir damat , ay düşününce bile kalbim hızlı hızlı atmaya başladı :))))

elifdemcim çok iyi olmuş bu başlık , bende düşünüyodum vallahi , benden hızlı davrandın canımcım :1hug:

nörüyonüz nan burda ,düğün topiği mi burası ,kk nın bununla ilgili bir topiği mevcut zaten düğün hazırlıkları ,çeyiz cart curt ,hadi bakim siz oraya :eek:
biz burda doğum günü paylaşıcaz bi kerem :dilcikar:

öncelikle kasım ayının ilk bebekleri 3 tane paşa :nazar:

MEHMET AKıF
KAAN
KEREM

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
:1hug:

umarım karşınıza hep sizi sevecek ve değer verecek insanlar çıkar ,gözünüzden akan yaşlar hep mutluluktan olur ..

NAZLIMELEK VE MMMF canım arkadaşlarım allah sünnetlerini ,askerliklerini ,düğünlerini de göstersin inşallah ,allah yavrularımızın acısını göstermesin hiçbirimize ..
yavrularınızın doğum günü kutlu olsun

Mehmet Akif

Kaan ve Kerem

Sizleri cok seviyoruz akilli bidiklarrr iyki varsiniz iyki dogmusunuz..

Biz Deniz ve annesi olarak ücünüzde yas günlerini taaa icimiden kutluyoruz.

ayy andişimm ben kızımı nasıl evlendircem yaa çok ağlarımm:KK43:( batu uzaklara götürmesin kızımı:))
eylülcan tamam biz geçiyoz düğün hazırlıkları topiğine:))

piroşum merak etme uzağa göndermeyiz , sizinle bizim tam ortamızda ataköyde otursunlar olmaz mı :)) bi gün sende bigün bende yerler , çocuklarına da bi gün sen bi gün ben bakarım :)))

:asigim:ayyy nasılda geçti 1 yıl su gibi aktı geçti..bi bakacaz ki büyümüşlerde evlenip gidecekler..neyse şimdiden bunu düşünüpte moralimi bozmayayım bari....

mmmf ve beyaz melekcim totişlerin doğum günlerini kutluyorum nice yılllara...:emir_bebek:

beyaz melekcim ve mmmf bebişlerinizin doğum günü kutlu olsun.öpüyorum onları kocamanzemuszemus

Mehmet akıfımın kaan ve keremımın doĞum gÜnlerı kutlu olsun allah nıce nıce seneler gÖrmeyı nasıp etsın ınŞallah bÜtÜn bebıŞlerımıze
koskoca delıkanlı olduklarını cıvıl cıvıl genÇ kız olduklarını yıne kk da paylaŞmamız dıleĞıyle ıyıkı varsın kk ıyıkı varız kasım annelerı

kutlamaları kabul ediyoruz teşekkürler..:))

mehmet akif mikroskobik paşa seninde doğum günün kutlu olsun... nice mutlu sağlıklı senelere maytabım..

gülizgül ve cagancuk melekler karışımış...:))biz biraz nazlımeleğiz....sizlerede kocaman öpücükler..:))

elifdem annem bu sayfayı ıyıkı acmıssın ellerıne saglık cnm
sonra sırayla nazlımelek annem ve mmmf annem tosuncuklarınızın dogum gunu kutlu olsun canlarımmmm.nıce nıce yaslar gorsunler.torunlarını sevsınler ınsallah ....

çok çok çok teşekkürler kızlar inşallah hep birlikte nice senelere
kaan &kerem kardeşler ve nazlımeleğim
sizinde ilk yaş gününğz kutlu olsun inşallah sağlıkla huzurla hep birlikte nice senelre
iyiki dünden kutlamışım kızlar başta kızmıştım ama dün ben oğlumla hiç ilgilenemedim hep kucaktan kucağaydı ben meşguldüm aklımda ilk doğumgünğ öyla kalsın istemedim bakalım bugün babamız evde olucak kaynımla biyere kadar gitti bizi gezdirirse bol bol foto çekerim telefonuma baktımda 1 tane foto var başkaları çekti onlardan toplarım bugün
tekrar teşekkürler çok iyi olmuş bu başlık