gene yaz anam gene yazgidenlere iyi akşamlaaaarrr anacııımmm
kız gitmeseydiniz ben size ne atasözleri yazcaktım şincik
hayırlı olsun şeker sen listede yoksun bilgilerini söle de ekleyelimhayırlı olsum mart09. Ben de cuma gittim, %90 erkek dedi,zaten içime hep erkek doğuyordu,hepimiz için hayırlısı inşallah.
maaaarrt hayırlı olsun canımm çok sevindiiimmuniqueeeeeee
dr a gittim bugün benim KIZım oluyor:)
nan destna gördü ya takım taklavatı :roflol:ayyy gözlerim yaşardıııı senağlama
kesin olarak ilk öğrenen sensin galiba...
ben de yaptırmadım canım ikiliyi dr. ense ölçümü iyi ikili istemiyorum dedislm kızlar.......
drum 2li teste gerek duymadı.
3lü testi taparız 16.haftada dedi.
aranızda 2li, testi yaptırmayan var mı?
içime kurt düştü de....
10 gün sonra söyliycek cinsiyetini...
juliiiiigünaydın kasım annişleri a.s.
yarın mercimeğimi görmeye gidicem :lepi:
ayy zamanda hiç gecmiyo
Evet Kız dedi dr amcamız:) Allah insallah hepimize saglıklı, sıhhatli, :Saruboceq:hayırlı evlatlar nasip etsin..... :Saruboceq:martcım kızın mı oluyor :lepi:
gözün aydı canım
önce sağlıklı olsunlar da :Saruboceq:
demek dünyada herkes erkek istermiş haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bayanlar Günaydın,
Daha kimsecikler gelmemiş ama ben heyecandan heralde sabahın köründe uyandım. Annemde bana "kız annesi, kız annesi" diye seslenip duruyo. Yanlış anlamayın bunu annem sevinçten yapmıyor, onun için büyük bir hayal kırıklığı oldu bu çünkü aslında annem bir erkek cocugu delisidir. Anneme göre aslında ben kız istiyorum demişte olsam dünyada aslında kimse kız istemez gerçek istegi olan erkeği gizlemek için kız istiyormuş gibi görünebilir, bu bakıs acısıylada aslında beni üzmek için kız annesi deyip duruyor oysa ben tam tersi çok ama çok mutluyum...
günaydın kasım annişleri a.s.
yarın mercimeğimi görmeye gidicem :lepi:
ayy zamanda hiç gecmiyo
demek dünyada herkes erkek istermiş haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay benim ananem de geçen üç tane kızı olan üstelik bir de torunu olan bir ablaya (ki kendisi oldukça genç) bebek senin mi diye sordu o da yok torunum benim 3 kızım var dedi abla da
bunun üzerine ananem olsun yavrum oğlun da olur üzülme daha gençsib diyerek bombayı patlattı :roflol: :roflol:
yuh yaani kadının zaten torunu olmuş daha bebek mi yapsın oğlan doğuracam diyee yaa
Ama ne yapsın kadın öyle görmüş oda ailesinden anneannem erkek bulabilmek için 7 tane doğurmuş e tabii annem ve bütün teyzemlerde o küçük yasta bu olaydan çok etkilenmişler. Cocuk mantığıyla kafalarında " annemiz bu kadar erkek için uğrasıyorsa erkek daha iyidir" mantığı kurulmuş bir kere
Ben gidiyorum artıkın bugün kendime giyecek birseyler almaya çalışıcam hadin bakalım insallah bulabilirim...... Görüşürüz........
nan annem diil anaaneeeemmm kaydirigubbakcemile2bunlar annen için :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abimin eşide hamile o 1 ay sonra doğum yapacak ilk kızkarı 6 yaşında bu bebeğide kız olcak... benim bir oğlum var buda büyük ihtimal erkek olacak... babam gecen gün abin çok erkek istiyor diye bacının oğlunu al okada kız istiyor nasıl olsa dedmiş ( şaka demiş ama ) e yuhhhh baba dedik ... yaşlanında şamşırıyorlar galiba -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
yaw nedir bu erkek merakı :uhm:
kayınvalidem de bana her gün tatlı yapıp getiriyor :roflol:
hep ekşi yiyom ya
tatlı yiyimde hakkı olsun die :roflol:
bende en sonunda patladım kadına tatlı görmeye tahammülüm yok zaten
baktım ertesi gün 3 kilo erik almıs gelmiş :roflol:
nan annem diil anaaneeeemmm kaydirigubbakcemile2
çok şükür annem bilgili görgülüdür şakkıdı