- 21 Kasım 2008
- 906
- 0
- 42
anaaaaaaaaaam listeye bak :1shok:
fil yavrusunu kaybetse bulamaycak :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok benim kuşum oyle şeyler yapmazzzzz ... kıyamaz o ya cevresindeki kimseye yapmazki kardeşini dövsün.... birde çok şükür dövmek kelimeisnin anlamını bilmiyor benim efem ..... öğretmedik öğrenmedi....a.s.
pişşt 2 kız annesi olan juliet sana da diyomm sen yoksun listede bilgilerini söölee
ben kasım annesi deilim canım aralık annesiyim. ben aralık sonu.
bu topigi çok samımı buldum buraya takıldım ..
bilgilerim 19 mart.
dogum ne zman aralık sonu sanırım.canım.sengözlerimebaksanab
yok yok benim kuşum oyle şeyler yapmazzzzz ... kıyamaz o ya cevresindeki kimseye yapmazki kardeşini dövsün.... birde çok şükür dövmek kelimeisnin anlamını bilmiyor benim efem ..... öğretmedik öğrenmedi....a.s.
allah canını almıyaaa :1shok::1shok:
ben seni kasım annesii sanıyorum yaaa
olsunnn zaten adaşın da ocak annesi :sm_cool:
ayy ne sevindim topicimizi sevip de gelenler varmııışşş :teytey::teytey:
ya gecici olduğunu sanıyorum çünkü efe kıskanç bir cocuk değildi. birden ortaya cıktı hatta elince en sevdiği niyecek olsun kesin bana ısırmam için uzatır ... kardeşimde yesin diye ....... gerci çok sürmez ben onu ikna ederimde ....
kuşum kerdeşinden örümcek adam kıyafeti bekliyor ... be onu içimde diktiğini sanıyor bebeğim benim yaaaaa:1rolleyes:
ben 1 aydır kullanmaya başladım bile
bizim buralar daha sıcak yaaa
bende çil çıkmıyo amma felaket yanıyorum
ve allerjim var güneşe karşı :çok üzgünüm:
çil olsun olmasın veya rahatsız olmasanız dahi
güneşe çıkarken mutlaka koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim
hamilelikte leke olabülür şakkıdı
uni alacaksan 50 faktör al bende geçenlerde cildiyeciye gittigimde bana larochenin 50 faktörlük kremini verdi gerçi görümcem çalıştıgı yerde yabancı bir markadan 70 faktörlük getirmiş ama ..
la roche'nin ürünleri harbiden güzel oliy azcık pahalı emme değer ee bişi sorcem bu koruma faktörlü krem yüz için mi yoksa şu tatile giderken aldıklarımız gibi ay çok mu zırcahilim neeekaydirigubbakcemile3
ya gecici olduğunu sanıyorum çünkü efe kıskanç bir cocuk değildi. birden ortaya cıktı hatta elince en sevdiği niyecek olsun kesin bana ısırmam için uzatır ... kardeşimde yesin diye ....... gerci çok sürmez ben onu ikna ederimde ....
kuşum kerdeşinden örümcek adam kıyafeti bekliyor ... be onu içimde diktiğini sanıyor bebeğim benim yaaaaa:1rolleyes:
şehrin bir suçu yok aslında ama insanları bi tuhaf hep burnu havada herkesin yoksa yaşamak için ideal bi yer e bi de anne baba kardeş arkadaş kimse yok burda bi kocam var bide onun ailesisagol nazlım..bende bu hafta yapmayı düşünüyorum bakalım artık..beratefe kız bunlar deniz yok diye sevmiyo lar yani akrtanesi öyle ama ebisce niye nefret ediyo anlamadım.. ben seviyorum ama tabii deniz olan yer de başka oluyor..