- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım tüğlenme oluyor ama doğum sonrası dökülüyor hepsi ben çok korkmuştum kalacak diye ama eser kalmıyor
Sağol canım benim sizlerin hepimizin duaların kabul olacağına çok amaçok inanıyorum..Allah büyük :Saruboceq: :Saruboceq: Ya uyku hali çok var canım bak bugünde uyudum bütün öğlen inan akşamda çok geç yatmıyorum ama uyumak istiyorum Onun dışında koşuşturmacalarım hiç bitmiyor benim Allahta bitirmesin yerimsenibenİyi olacak zeytinim azıcık gerginlik üzüntü olacak ama inşallah yüzümüz gülecek :Saruboceq: :Saruboceq:
Kartanemi bekliyorum bayadır ama gelmedi gelmedi sürekli onun içinde dua ediyorum hayırlı haberlerle gelsin inşallah :Saruboceq:
nazlımŞeniz
kartanesi cinsiyeti öğrendi herhalde kutlamaya gittiler
yok yok kesin cinsiyeti öğrendi hemen alışverişe çıktı
ayy çok sevindim kızzalkisalkisalkis
bari onun içinde moralimizi bozmayalım dimi
seni seviyooooooooooom küçük anne:1hug:
Hamile göbeği boyama sanatı resimleri, fotoğrafları | Hamile göbeği boyama sanatı pictures, photos, immagini, bilder, fotos, imágenes
kızlar bi bakın gezinirken rasladım çok komik göbüşler
güneşi beğendim
Hamile göbeği boyama sanatı resimleri, fotoğrafları | Hamile göbeği boyama sanatı pictures, photos, immagini, bilder, fotos, imágenes
kızlar bi bakın gezinirken rasladım çok komik göbüşler
güneşi beğendim
kızlar merhaba tekrar soruyorum ikili testlerini yaptıranlar varmı ???
karakız hoşgeldin kız
kartanesi daha gelmedi merak etme
hadi senin de göbüşünü görelim
bebeto kız geçmişimi okuyon
:1shok::1shok::1shok: aman allahım hepsi ne kadar büyüüüüüüük.bizimkidemi bu kadar büyük olacak.