- 17 Ekim 2007
- 3.226
- 6
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn sgumuscum nasılsın
tatlım ne aşerdin sen ya sen nerde oturuyodun istanbuldaysan pendik pazarı var bugün canımmm
nan tontik, ben İstanbul'dayım ve hatta yarı Kartal'lıyım da o sizin kadar kara değilim sadecekaydirigubbakcemile3ayyyy neslimmm pardon ya sen izmirdeydn hatırladım sabah sabah unutkanlığım üstümde bak ya kaydirigubbakcemile3
iyi değilim arkadaşım dün akşam 19:30'da bir karın ağrısı başladı adet sancısı gibi yarım saat kök söktürüyo sonra geçiyo 2 saat sonra tekrar başlıyo sabaha kadar delirdim şimdi ağrım geçti ama çok halsizim yarım paket çubık kraker yedim sabah onunla duruyorum folik asit bile içemedim bide çalışıyorum bugün kimsede yok ofiste birileri olsaydı hiç gelmicektim akşam olsun eve gideyim diye bakıyorum :çok üzgünüm:
nan tontik, ben İstanbul'dayım ve hatta yarı Kartal'lıyım da o sizin kadar kara değilim sadecekaydirigubbakcemile3
Ataşehir'deyiz 2 yıldır, şimdi İkea'ya gidicez giderken de bugün Atakent'de semt pazarı varmış (pazarcılar odasından baktım) Pendik pek uzak ama sağolasın yine deyerimseniben
aş erme dediğin şey de. Hani tuzlanan..:tomato:
ellerine sağlık unique kuzum :)
sen daha erken başlarsın el uğraşlarına benim şafak 60 larda hala
hadi inşallah canım, mavişlerin hayırlı olsun
erkekleri siz doğurun da kızlar kız isteyenlere kalsın di mi amahihoyyyt
ayyyy neslimmm pardon ya sen izmirdeydn hatırladım sabah sabah unutkanlığım üstümde bak ya kaydirigubbakcemile3
iyi değilim arkadaşım dün akşam 19:30'da bir karın ağrısı başladı adet sancısı gibi yarım saat kök söktürüyo sonra geçiyo 2 saat sonra tekrar başlıyo sabaha kadar delirdim şimdi ağrım geçti ama çok halsizim yarım paket çubık kraker yedim sabah onunla duruyorum folik asit bile içemedim bide çalışıyorum bugün kimsede yok ofiste birileri olsaydı hiç gelmicektim akşam olsun eve gideyim diye bakıyorum :çok üzgünüm:
nan tontik, ben İstanbul'dayım ve hatta yarı Kartal'lıyım da o sizin kadar kara değilim sadecekaydirigubbakcemile3
Ataşehir'deyiz 2 yıldır, şimdi İkea'ya gidicez giderken de bugün Atakent'de semt pazarı varmış (pazarcılar odasından baktım) Pendik pek uzak ama sağolasın yine deyerimseniben
aş erme dediğin şey de. Hani tuzlanan..:tomato:
yaa hiç biri ağır basmıyo bende kız ya da erkek ikisi için de ayrı ayrı hayaler kuruyorum :asigim::asigim: çok tatlıııııııııııııı
iyiki hatırladın heee :roflol::roflol::lepi:
ayy canım benim ...pazar günü çalışmanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim !!! allah yardımcın olsun :teselli:
gaz sancısıdır o büyük ihtimalle korkma...ben de dün dışarı çıkarken kot giymiştim düşük bel... dışarda yemek falan da yiyince sıkıştırdı heralde eve geldim sancıdan ölücektim...yahu böyle ara dönemdeyken de insan giyicek bişey bulamıyo...hem mevsim olarak aradayız hem de hamile miyiz diil miyiz gaz göbişi mi bebek göbişi mi belli diil... allahtan hergün dışarı çıkmıyorum valla zor...
ayy o tuzlanandan 1 kg yedim 2 gün geçti hala dişlerim kamaşık kafamçokkarıştı zor fırçalıyorumm yaa :roflol:
yok be yavrukuşum benim bulduklarım irice ama tatsızdı. Sevine sevine aldım ve fakat salatalık mı yiyom bu zımbırtıyı mı yiyom belli değildi. Tuz hak getire! önce limona yatırıp ekşitmek gerek belki dekaydirigubbakcemile3ayy o tuzlanandan 1 kg yedim 2 gün geçti hala dişlerim kamaşık kafamçokkarıştı zor fırçalıyorumm yaa :roflol:
ben ne zaman ugrasam kimse olmuyo bu topikte ssonra bi bakyiorum sayfalar almis basini gitmis okuyamiyorum bile cok uzun yaziosnuz coook
benim yarin doktor teyzeyle randevum var icim kipir kipir sanki yeni ögrenmisimde ilk kontrole gidisim gibi tuhaf hissediyorum kendimi neden acaba beni gibi olan varmi
kendi doktorumla ikinci ama bir kerede hastaneye gittim lekelenme yasadiigm icin yani 3olcakbende randevu günümü iple çekiyorum. günler geçmek bilmiyo sinir oluyorum. benim randevum 5 mayısta daha çok var.. senin kaçıncı randevun bu?
sağol canım drumu aradım idrar tahlili istedi iş çıkışı yaptırıcam sonuca görede salı kontrole çağırabilirmiş bakalım inşallah bişey çıkmaz
yok be yavrukuşum benim bulduklarım irice ama tatsızdı. Sevine sevine aldım ve fakat salatalık mı yiyom bu zımbırtıyı mı yiyom belli değildi. Tuz hak getire! önce limona yatırıp ekşitmek gerek belki dekaydirigubbakcemile3
selam kızlar..
huu huu kimse yok muuu mirmirmirmir
herkes pazar gezmesinde galiba. ben dün dışardaydım başıma güneş geçti sabaha kadar baş ağrısından öldüm. görmemişler gibi attım kendimi sokağa güneşe hasret kalmışım ama başımı kollasaymışım daha iyi olacakmış. dolayısıyla bugün yerimden kalamadığım için evdeyim.
uniguie bugün bendede ağrı oldu belim ve kasıklarım ödüm patladı babamızla beraber ama yattım battaniye altına girdim geçti şükür sıcak suda koydum ayaklarıma eve gidince yat kendini sıcak tut üşütme ağrısı olabilir annammmm kimse yok deli gibi kendi kendime konuşuyom
ben ne zaman ugrasam kimse olmuyo bu topikte ssonra bi bakyiorum sayfalar almis basini gitmis okuyamiyorum bile cok uzun yaziosnuz coook
benim yarin doktor teyzeyle randevum var icim kipir kipir sanki yeni ögrenmisimde ilk kontrole gidisim gibi tuhaf hissediyorum kendimi neden acaba beni gibi olan varmi