- 31 Aralık 2008
- 7.490
- 4
oohhh çok şükür kazasız belasız hepsini okudum...:lepi: biraz önce oku oku tam 2-3 sayfa kalmıştı elektrik gitmesin mi deli oldum yaa dedim şimdi 50 sayfa yazmışlardır yetiş yetişebilirsen :roflol:
beratefe oğluşuna bayıldımmm çok afacan bişeye benziyo Şeniz ayrıca sürekli dondurma yiyo olman kalbimde derin bi sancıya sebep oldu kaydirigubbakcemile yahu dondurmaya çikolataya dayanamayan bana noldu anlamadım bi ekşi merakıdır gidiyo...şu yeşil şeyler de çıkmak bilmedi kafayı yicem artıkkk senağlama
nesli kendime söz vermiştim bebiş iyice büyüyüne kadar hiç bişeye bakmıcam diye mahvettin ama beni yaa..önce kıyafetle başladın şimdi de bunlar... yahu zor zaptediyorum zaten kendimi
ben de ay sonu gidicem kontrole günler geçmek bilmiyo valla... bence de ilk 3 ay 15 günde bir gitmemiz lazımdı yaa...meraktan çatlıycam ben böyle giderse.......:1no2:
haa bu arada mavi yok mu gene kaydirigubbakcemile5 (aha ben de sordum şahitsiniz..)
canım ya yeşil erik çıktı.sen deyince dayanamadım.pazarda falan satılıyo.olmadı bu ekonomik marketlerdede var.ay dayanamıyom böyle birinin canı bişi isteyince