- 6 Ocak 2009
- 656
- 0
- 50
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Güncel notları...........................................................
Nesli listeyi nasıl update ediyoruz ben kopyaladım olmadı formatlar yokoldu bilgi verirsen sevinirim.
tsk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Güncel notları...........................................................
Nesli listeyi nasıl update ediyoruz ben kopyaladım olmadı formatlar yokoldu bilgi verirsen sevinirim.
tsk
Bebişin resmi için deneme:)
Bebişin resmi için deneme:)
karakız canım bende istiyom kremin ismini...
benimde tanıdıklarım var bi sorayım bakalım...
ama kremin yanında ayrıca bişeyler daha kullansak bi sakıncası olmaz heralde dimi...birde şey duydum ben göğüsler içinde 6.7 aydan itibaren bi krem varmış
onu mutlaka kullanmak gerekiyormuş..kullanmayan çok acı çekiyormuş
onun ismini de öğrenip paylaşırım sizlerle...bebeği emzirirken canının yanmaması için...
Bende prolaktın sorunu vardı
2 aydır parlodel kullanıyordum
ılk ay klomen 2 ser ıctım 5gun
sonra çatlatma iğnesi olarak pregnıl 5000*2 kullandım o ay tutmadı
2. ay klomen 3 er adet 5 gun ıctım
2 yumurtam vardıı
ve catlatma ıgnesı olarak ovıtrelle kullandım
dr um iğneden 1 gun once ve 1 gun sonra ılıskı verdııı...
adetim 1 gun gectıgınde kan degerım sanırım 284 tü.
dr a gıttıgımde 2 kese goruyorum ama emın degılım dedıı
bu salı gıttım ve ikiz emınım dedıı
hatta bırı erkek dedıı
sağ yumurtamdan hamış kalmısım ve gunlerıme gore erkek dedi dr.
hatta bende dedımkı cın takvımıne gore kız cıkıyo ama
oda bana fala ınanma dedıı kaydirigubbakcemile
canım yaa maşallahhh yani sadece 2 kere birliktelik oldu ya ben seyahate gidecektim o zaman oluyo demekki. iğnenin arkasından gün aşırı 10 gün fala diyolar ya. çok sevindim inşallah sağlıklı bir kzıın ve bir de oluşun olur. Alalh hayırlı doğumlar nasip etsinnn kaydirigubbakcemile5
aa bende bişey hissetmiyorum.ama çok fazla şişkinlik var.bende çarşamba gideceğim doktora,çok merak ediyorum ne kadar oldu,hareket ettiğini görürmüyüm.
ayy bu ne güzel bir tablo valla bu forumda birsürü liste gördüm ama bu en harikasi yapan arkadasi tebrik ediyorum
benide eklersen sevinirim
hayirlisiyla kasim annesi olcam bende allah izin verirse
son adetim 15 subat kalbini dinledik melegimin güm güm capriyodu
diger randevum 20 nisanda