H
hell
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hell
:ecrin_bebek: bende kasım annesiyim aynı zamanlarda dogurcagımız için bir çok duyguyu burdan paylaşabilriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burdayim hell kasim annesi olarak nasip olursa kasimda dogum var simdiden cok ozluyorum bebisimi hayirli saglikli kucagima bi alsaydim opup koklasaydim oyyyyy yerim ben ya kizlar okadar cok mutluyumki anlatamam sizde yasiyosunuz anlarsiniz beni esimde ilgili oldukca daha cok mutlu oluyorum benim icime kiz doguyo esim erkek diyo dur bakalim bu ayin 26 sinda kontrolum var nasip olursa cinsiyeti belli olcak bebisimin hayirli saglikli olsun kizlar hepimize hayirli saglikli dogumlar hayirli hamilelikler herkese daha cok sey var paylasacagimiz:ecrin_bebek: bende kasım annesiyim aynı zamanlarda dogurcagımız için bir çok duyguyu burdan paylaşabilriz
![]()
Kızlar, nereden devam edelim? Diğer tarafa göz attım ve bayağı erken başlamışlar...
Hell, bence de hiç ayrılmayalım, birbirimize destek olup herşeyimizi paylaşalım, paylaşılacak o kadar çok şey ki..:)
Burada insan daha başka bir heycanlanıyor, hamişliğimizi paylaşabilmek ne kadar güzel değil mi?
Sizlerin ne tür şikayetleri var, veya var mı? Bende mide yanması, kabızlık ve tansiyon düşmesi ama olsun, Allah beterinden saklasın. Bunlarda tadı tuzu :)
bende burdayim hell kasim annesi olarak nasip olursa kasimda dogum var simdiden cok ozluyorum bebisimi hayirli saglikli kucagima bi alsaydim opup koklasaydim oyyyyy yerim ben ya kizlar okadar cok mutluyumki anlatamam sizde yasiyosunuz anlarsiniz beni esimde ilgili oldukca daha cok mutlu oluyorum benim icime kiz doguyo esim erkek diyo dur bakalim bu ayin 26 sinda kontrolum var nasip olursa cinsiyeti belli olcak bebisimin hayirli saglikli olsun kizlar hepimize hayirli saglikli dogumlar hayirli hamilelikler herkese daha cok sey var paylasacagimiz
merhaba arkadaslar benimde muhtemel doğum tarihim 24 kasım
evet bende baktım canım harbiden çok fazla ilerdeler bizler burdan devam edelim..benim bu aralar çok garip bir gun migdem fena bulanı bir gun sanki hiç hamile degilmiş gibi geçio şu dönemler rahatım ama...aynen dedigin gibi paylaşacak okadar çok şeyimiz varki ya kızlar sizede aynı şey oluyormu bilmiyorum bazen içeme korku doluyo daha kokusunu yüzünü bile bilmedgimiz bir varlık bazen kendi kendime oluszluga düşüyorum hatta doktor herşey ii desede ben saçma sapan şeyelr düşünuyorum sizede öyle oluyormu bide hemen geçsin istiyorum zman en azından 20.haftaya gelmek hareketlerini hissetmek ve karnımın büyümesini istiyorum sizcede öyle degilmi sanki çok daha ii hissedicekmişim gibi gelio bebegimi walla şimdi dogsa die bile düşündüm:) bazen sabırsızlanıyorum..
kızlar bunu unutmayalım hepimiz aynı haftalardayız ve aynı duyguları yaşıyoruz belki bir başkası bile bizleri böyle anlıyamaz ne olursa olsun herzman birbirimizn yanında olalaım destek olup mutluluk verelim VE EN BÜYÜK DUAM KIZLAR İNANIN ÇOK İÇTEN ALLAH HEPİMİZN BEBEGİNİ SAGLICAKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..onun o küçük elleri ayakları o kalp sesi inanılmaz güzel bebegim seni çok seviyorum hemde çok...
sizleri çok seviyorum kızlar :teselli:
bende burdayim hell kasim annesi olarak nasip olursa kasimda dogum var simdiden cok ozluyorum bebisimi hayirli saglikli kucagima bi alsaydim opup koklasaydim oyyyyy yerim ben ya kizlar okadar cok mutluyumki anlatamam sizde yasiyosunuz anlarsiniz beni esimde ilgili oldukca daha cok mutlu oluyorum benim icime kiz doguyo esim erkek diyo dur bakalim bu ayin 26 sinda kontrolum var nasip olursa cinsiyeti belli olcak bebisimin hayirli saglikli olsun kizlar hepimize hayirli saglikli dogumlar hayirli hamilelikler herkese daha cok sey var paylasacagimiz
Nasılsınız kızlar? :)
Benim muhtemel doğum tarihim 30 Kasım... Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat ve sağsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsin (amin).
Hell'cim
Ben yılbaşında kimyasal gebelik geçirmiştim ve bu yüzden sevincimi tam yaşayamamıştım çünkü (Allah korusun) "ya bebeğimi kaybedersem" korkusu yaşıyordum. Bende ara ara korkmuyor, olumsuz şeyler düşünmüyor değilim ama bu hamilelikte olabiliyormuş. Önemli olan dualarımızı eksik etmemek ve Allah'tan hayırlısını dilemek, herşey olacağına varır.. O olumsuzluklar ve vesveseler sadece bizi yıpratıyor ve bazı şeylerin tadını çıkartmamıza engel oluyor diye düşünüyorum - gerçi ilacım olsa kendi başıma süreceğim ama burada birbirimize güç verip bunları aşabiliriz diye düşünüyorum.
Haftaya 2'li tarama yaptıracağım ve çok heycanlıyım kızlar, bu testi yaptıranlar bana bilgi verebilirmi acaba? İlk ağızdan duymak farklı oluyor..
Benim ablam, kız kardeşim yok kızlar, siz olurmusunuz!? :) Ailemde çok uzakta, burada yalnızım ve sizler olduğunuz için çok mutluyum.
Sizi seviyorum :)