• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 kasım anneleri gelin bebeişlerimizin sorunlarını ,heyacanlarını burada paylaşalı

nazzz_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
298
0
0
Ankara
kızlar bizim bebişlerimiz neler yapıyo ilk ne zaman yürüdü şuan boyu kilodu nasıl ? uyku düzenleri , diş problemleri bunların hepsi ayrı bi heyacan gelin burada paylaşıp sorularımıza da problemlerimizede cevaplerı birlikte bulalım ???:52:

merhaba ben 29 ekim 2009 da bebeğimi dünyaya getirdim kasım anneside sayılırım aslında. benim bebegim tam olarak daha yürümüyor geç kaldı biraz 5-6 adım sonra düşüyor ve cok korkuyor. ve iştahsızlık problemi var bilmiyorum çalışıyorumda allah yardımcımız olsun

bu arada benim kızım 1 ay önce aşıya gittiğimizde kilosu 12 boyu 82 cm di neresi iştahsız dmeyin herşeyi zoraki yiyor

bu arada benim kızım 1 ay önce aşıya gittiğimizde kilosu 12 boyu 82 cm di neresi iştahsız dmeyin herşeyi zoraki yiyor

hmm maşallah benim kızımda aynı boy 83cm gecen ay kilosuda 12 dişten dolayı iştehsız olabilir bu çok normal arada bende -tabağında kaldığı zamn zorluyorum ama benim kızım yemek yemeyi seven bi cocuk bide eğer düştüyse korkuyolar bidahada yürümüyolar benim kızım 11 aylıkken yürüyemeye başladı :nazar: şuanda gayet iyi yürüyo ama bu çok değişiyo bazı bebkler 16 aylıkkende yürüyebiliyo...

Back