mrb benim kızım 50 günlük oldu gündüzleri uyanık olduğu zaman devamlı memede durmak istiyor bu arada sütümde çok fazla değil belki doymadığından uzun süre kalıyordur. hiçbir zaman memeyi kendi isteğiyle bırakmıyor. günde iki kere falan açlık durumuna göre 60 cc mama hazırlıyorum. geceleri sorun yok güzel uyuyor uyandığında göğsümde süt birikmiş oluyor. göğsümde sütün birikmesi üç saati buluyor ama kızım üç saati bırakın nerdeyse saat başı yarım saatte bir emmek istiyor. çocuk doktorumuz artık bebeğin nerdeyse iki aylık olduğunu ve belli bir beslenme düzeni olması gerektiğini söylüyor duruma göre gerektikçe mama takviyesi yapın diyor.
kırkım çıkınca doğumumu yapan doktora kontrole gittim emzirmeme baktı bebeğin çok güzel emdiğini söyledi. mama vermeyi bırak dedi her istediğinde emzir istediği kadar emsin dedi.
şuan istediği kadar emziriyorum. gündüzleri evden çıkacak durumum yok eve hapsolmuş durumdayım
sizler bebişlerinizi nasıl besliyorsunuz
kırkım çıkınca doğumumu yapan doktora kontrole gittim emzirmeme baktı bebeğin çok güzel emdiğini söyledi. mama vermeyi bırak dedi her istediğinde emzir istediği kadar emsin dedi.
şuan istediği kadar emziriyorum. gündüzleri evden çıkacak durumum yok eve hapsolmuş durumdayım
sizler bebişlerinizi nasıl besliyorsunuz