- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
maşşallah bu tatlı boncuğa maşallah30+5 1600gr ve 41 cm sedacımmm
32+0 da yaklasık 2 dedi dr ay hepsi farklı söylüyo
oooo maşşallah31+5 haftada 44 cm 1950 gr olmuşuz maşallahımız var yani
nurcum 41kere maşşallah iyi gidiyorsunuz,umarım sağlıkla kucağımızada alırızben de buraya yazmayı unutmusum ..32+0 da 2.100 gr dı benimki.
güzel kızım 31+1 de
1737 grm boyu 39.9
işin sırrı balık yagı canımkaydirigubbakcemile3
ya aslında kilodan ziyade ben hamileliğim boyunca hiç balık yiyemedim çünkü felaket tiksindim,gözümün önene gelince bile dayanamıyorum,
ama balık yağı kapsüllerini kullanmayada cesaretim yok,sen ne kullanıyorsun dr tavsiyesimi canım
canım aynen ya.balık diyince bile tüylerim diken diken oluyor..ben ilk üç ay bol bol ceviz yedim..sonrasında druma balık yiyemediğimi söyledim.o da bana marincap balık yağı kapsülünü yazdı günde 2 defa..ama ben aklıma geldikçe arada sırada içiyorum o ayrı..eğer istersen kullanabilirsin canım çok araştırdım dr un yazmasına rağmen..çok pimpirikliyim de :)) ama hiç bir zararı yok..
evet bizde geldik drdan.. 34 haftalık bebeşim 2000 gr olmuş..dr um biraz minyon bir bebek olucak dedi.. üzüüzldüm açıkcası.. demekki aldığım kilolar kendime yarıyor..boyumuzda 44,5 olmuş.. bakalım hayırlıs.. bende bugün balık yağpı alcam.. dr uma sordum alabilrisn dedi..
ay nurcum içimi rahatlattın,a.s.pimpirikliyim dedinya şimdi iyice araştırdığına emin olduğum için içim daha rahat kullanırımkaydirigubbakcemile3 ben yarın hemen çıkıp alayım bari,kan hapıda yazdıracaktım zaten,
bende pimpirikliyim ya :))
napıcaz böyle bilmiyorumCADIARZU bide bizim boncuklar doğunca bu efamla nasıl bakıcaz bilmiyorum
pamuklara sararız artıkınkaydirigubbakcemile3
canım maşallah bebişine,minyon bebekler daha sağlıklı oluyor ve daha çabuk topluyorlar merak etme ,allahım eliyüzü düzgün sağlıklı olarak doğurmayı nasip etsin a.s.
çok sağol canım.. öyle.. işte bir an şok olmuştum ama geçti şükürler olsun.. önemli olan sağlıkla gelmesi .. gerisi hikaye:))ay nurcum içimi rahatlattın,a.s.pimpirikliyim dedinya şimdi iyice araştırdığına emin olduğum için içim daha rahat kullanırımkaydirigubbakcemile3 ben yarın hemen çıkıp alayım bari,kan hapıda yazdıracaktım zaten,
bende pimpirikliyim ya :))
napıcaz böyle bilmiyorumCADIARZU bide bizim boncuklar doğunca bu efamla nasıl bakıcaz bilmiyorum
pamuklara sararız artıkınkaydirigubbakcemile3
canım maşallah bebişine,minyon bebekler daha sağlıklı oluyor ve daha çabuk topluyorlar merak etme ,allahım eliyüzü düzgün sağlıklı olarak doğurmayı nasip etsin a.s.
ya aslında kilodan ziyade ben hamileliğim boyunca hiç balık yiyemedim çünkü felaket tiksindim,gözümün önene gelince bile dayanamıyorum,
ama balık yağı kapsüllerini kullanmayada cesaretim yok,sen ne kullanıyorsun dr tavsiyesimi canım
33+2/ 2170gr
32+5 2600 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?