- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.821
saolun fıstıklar naren senin kızının yanında yakışıklı olması lazımmmm defnoşum da oğlumu beğenmeli ama dimi
özlemcim saol canımmmmm
özlemcim saol canımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
semacım cok tatlılar iyi günlerde giysin batuhanımız
Semacim iyi günler de giysin oglusun...
saol sadoşummm allahım cümlemize o günleri görmeyi nasip etsinsemoşum güle gle gsn yakışıklı çok tatlılarrrr
hepsi çok güzeller hayırlı olsun:)
semoşum çağtoşum hayırlı günlerde giysin inşallah çok tatlılar kuşum valla bizimde teyzemden görümceden derkene 3-4koca torba kıyafet oldu hepside yeni doğan napcaz bilmem millet birazda üstlerinden gitsin diye verdiler bana bencede neysseeeeeeee nasıl götürceksem burdan şırnağa onları kimsenin düşündüğü yok anacım sanki arabamızvar teyzem öle değilde görümcem kesin başından atmak için verdi buna eminim gıcık hiç semiyom zaten amaan neysee şimdi başlarsam dert çokta neyse teyzem öle değilde görümcem kesin başından atmak için verdi buna eminim gıcık hiç semiyom zaten lülülülülülülaelaelaelaelae
semacım 1-2 hafta sonra avatardaki o bebiş resmi yerine seninki olsun inş.cicilerinide giysin sağlık sıhhatle,
arkadaşlar hepinizin doğumuna çok az kalmış allah hepinizi hayırlısıyla kavuştursun inş..dualarım sizinleopuyorumnanaktan
29 ekim olmuş yaaa yükleyebilmişin işte
devam etseydin cnmmm
eklediklerin dee çok gzlll
bayılıyorum tulum şortlara kızımada aldımm
çok sevmli oluolar yaaaa :)
güle güle gysnnn yakışıklın
29 ekim hepsi cok seker canm gule gule giysin minik oglusun..
canım Allah hayırlı günlerde giymek nasip etsin inşallah çokk tatlılar hepside bu kıyafatlar insanı güldürmeye yetiyor zaten
özlemcim ya bende bu şortlu tulumlardan çok istiyorum ama giydirebilirmiyiz ki üşürler diye korkuyorummm
çınarımız güle güle kullansın çok cicilerrr
ayşecim ecrin hanım havamı atcak arabasıyla çok güzel güle güle gezsin içinde
sadoş kız ne cici olmuş atkısııı
bizde ananemizin yeni getirdiği cicileri ekleriz artıkın müsait bi zamandaaa