• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

saolun fıstıklar naren senin kızının yanında yakışıklı olması lazımmmm defnoşum da oğlumu beğenmeli ama dimi

özlemcim saol canımmmmm

semoşum çağtoşum hayırlı günlerde giysin inşallah çok tatlılar kuşum valla bizimde teyzemden görümceden derkene 3-4koca torba kıyafet oldu hepside yeni doğan napcaz bilmem millet birazda üstlerinden gitsin diye verdiler bana bencede neysseeeeeeee nasıl götürceksem burdan şırnağa onları kimsenin düşündüğü yok anacım sanki arabamızvar teyzem öle değilde görümcem kesin başından atmak için verdi buna eminim gıcık hiç semiyom zaten amaan neysee şimdi başlarsam dert çokta neyse teyzem öle değilde görümcem kesin başından atmak için verdi buna eminim gıcık hiç semiyom zaten lülülülülülülaelaelaelaelae

semacım 1-2 hafta sonra avatardaki o bebiş resmi yerine seninki olsun inş.cicilerinide giysin sağlık sıhhatle,
arkadaşlar hepinizin doğumuna çok az kalmış allah hepinizi hayırlısıyla kavuştursun inş..dualarım sizinleopuyorumnanaktan

semacım cok tatlılar iyi günlerde giysin batuhanımız

yasemin batuhan pınarın oğlu kıs benimki çağataykaydirigubbakcemile3
saol teşekkürler teysesii

Semacim iyi günler de giysin oglusun...

saol şeker teyse a.s.

semoşum güle gle gsn yakışıklı çok tatlılarrrr
saol sadoşummm allahım cümlemize o günleri görmeyi nasip etsin
hepsi çok güzeller hayırlı olsun:)

saol a.s.
semoşum çağtoşum hayırlı günlerde giysin inşallah çok tatlılar kuşum valla bizimde teyzemden görümceden derkene 3-4koca torba kıyafet oldu hepside yeni doğan napcaz bilmem millet birazda üstlerinden gitsin diye verdiler bana bencede neysseeeeeeee nasıl götürceksem burdan şırnağa onları kimsenin düşündüğü yok anacım sanki arabamızvar teyzem öle değilde görümcem kesin başından atmak için verdi buna eminim gıcık hiç semiyom zaten amaan neysee şimdi başlarsam dert çokta neyse teyzem öle değilde görümcem kesin başından atmak için verdi buna eminim gıcık hiç semiyom zaten lülülülülülülaelaelaelaelae

kıs sende napcan her dk değiştirirsin üstünü oyuncak gibi zaten çok lazım oluyo bakıp seçersin en yenileri sana kalır diğerlerini sizin binadaki hamişlere verirsin daha küçük olanlara okişşşş
kıs takma görümceyi örümceği boşver anacımmmmbuyrunnnnnnnnn

semacım 1-2 hafta sonra avatardaki o bebiş resmi yerine seninki olsun inş.cicilerinide giysin sağlık sıhhatle,
arkadaşlar hepinizin doğumuna çok az kalmış allah hepinizi hayırlısıyla kavuştursun inş..dualarım sizinleopuyorumnanaktan

ah canım ya ne tatlısın inşallah bekliyoruz işte çağatay bey ne zaaman teşrif ederse bende gelsin cicileriyle eklicem allah nasip edersee

Menzil Gülü, çok şeker kıyafetler yaa. İnşallah içine doğduğu gibi kız olur bebeğin güzel güzel giydirirsin zaten kız çocuklarının kıyafetleri ayrı bir güzel oluyor. Ben seneye düşünüyorum bebeği ama hep içime kızım olacak gibi doğuyor benimde. Eşimde kız çocuğuna meraklı ama bakalım. Gerçi ben heralde cinsiyetini öğrenmeden kız bebek eşyaları almam sonra nereye koyacağım ben onları.

ilahi dejavu :)) menzilgülü dogurdu 1 ay oluyorr oğluşu var cok tatlı galib a sen sadece onun fotolara bakıp cevap yazdın :))

umarım istediğin gibi olur kıızın da süslersin

29 ekim olmuş yaaa yükleyebilmişin işte
devam etseydin cnmmm
eklediklerin dee çok gzlll
bayılıyorum tulum şortlara kızımada aldımm
çok sevmli oluolar yaaaa :)
güle güle gysnnn yakışıklın

29 ekim hepsi cok seker canm gule gule giysin minik oglusun..

canım Allah hayırlı günlerde giymek nasip etsin inşallah çokk tatlılar hepside bu kıyafatlar insanı güldürmeye yetiyor zaten

ceylimin arabası babannesinin hediyesi

özlemcim ya bende bu şortlu tulumlardan çok istiyorum ama giydirebilirmiyiz ki üşürler diye korkuyorummm

çınarımız güle güle kullansın çok cicilerrr

ayşecim ecrin hanım havamı atcak arabasıyla çok güzel güle güle gezsin içinde

sadoş kız ne cici olmuş atkısııı

bizde ananemizin yeni getirdiği cicileri ekleriz artıkın müsait bi zamandaaa

teşekkür ederiz teyzeleri bütün cicilerimizi güzel günlerde giysin bebeklerimiz inşallah.
Ceylinimizin arabası ve iremimizin atkısıda çokk güzell :nazar:

1488.jpg
[/url][/IMG]

badylerimizden birkaçı o kadar çok almısım ki ama kızlar 0-3 ay deil coğu 3-6/6-9 aylık aldım hep

1498.jpg
[/url][/IMG]

1504.jpg
[/url][/IMG]

1508.jpg
[/url][/IMG]

1516.jpg
[/url][/IMG]

1521.jpg
[/url][/IMG]

1529.jpg
[/url][/IMG]
beli lastikli tek altlar bunlara bayılıyorum ama erkek çocuğuna o kadar azki ne varsa kızlara cicili bicili öle oldumu içimde kalıyo valla benneyaptımki

1540.jpg
[/url][/IMG]

1545.jpg
[/url][/IMG]
pijamalarımız
1551.jpg
[/url][/IMG]

saol narencim hepimizin minikleri güzel günlerde giysinler.daha çok sey aldımda yükleyemiyorum sistemden tahminim kimi çıkıyor kimi çıkmıyor.
güya abimizin bebeklik eşyalarındanda kullancaktı çok şey almam diyordum ama burda 1 kere gittim alışverişe sorma kıyafetlermi pahalı benmi çoştum bilmem kıyafetler 600lira tuttu babası bile güya almıyacaktın çok şey iyki çok almadın dedi:bbo: napalım feda olsun dimi?
sizde bebekleriniz büyüdükçe anlıyacaksınız kendinize kıyamadığınız pahalı gelen şeyi gerek yok sonra alırım diyorsunuz ama küçücük bir eşyayı çocuğunuza alırken gözünüz hiç birşeyi görmüyor alıyorsunuz yani ben öyleyim çocuğunuzun o anki mutluluğu bir ömre bedel oluyor.

Back