Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

menzil gülü ve nida aldıklarınız hepsi birbirinden güzel huzurlu mutlu günlerde kullanın canım..
ne ii oluyo böyle almnadığım şeyleri hep aklıma getirdiniz kıslarr
herbirine bayıldımm

gule gule kullansin bebisleriniz cicilerini

Nidacımmm sağlıkla kullansınnn bebişinnnnnn

nidacım çok hepsi çok güzel çok sanslı nu bebişler bayılıyorum hepsine

Tesekkürler Teyzelerim :ecrin_bebek:

menzil gülü ve nidacım güle güle kullansın bebişleriniz eksik kalmadı gibi görünüyo hadi darısı bebişlerin doğumunun başına onlarda geldimi tam olucakkkk

burcucum nidacım bayıldım bebişlerinizin eşyalarına insan bakarken kendinden geçio bebekleri düşünüyor güle güle kullansınlar inşallah

nidacım iyi günlerde kullansın bebegin hepsi çok güzel bişeyde kalmamış zaten artık

menzil gülü ve nidacım güle güle kullansın bebişleriniz eksik kalmadı gibi görünüyo hadi darısı bebişlerin doğumunun başına onlarda geldimi tam olucakkkk

burcucum nidacım bayıldım bebişlerinizin eşyalarına insan bakarken kendinden geçio bebekleri düşünüyor güle güle kullansınlar inşallah

Kizlarrrr tesrekkürler...
Insallah hepimiz iyi günlerde kullaniriz bebislere aldiklarimizi...

menzil gülü ve nida aldıklarınız hepsi birbirinden güzel huzurlu mutlu günlerde kullanın canım..
ne ii oluyo böyle almnadığım şeyleri hep aklıma getirdiniz kıslarr
herbirine bayıldımm

gule gule kullansin bebisleriniz cicilerini

menzil gülü çok güzeller güle güle kullansın oğlusun

Kızlar çok güzel şeyler almışsınız, güzel günlerde kullansın bebişler,
benim biraz eksiklerim varmış, sizde görünce farkettim

Menzilgülü sağlıkla kullansın bebişin

Cok tesekkurler arkadaslar...

Vildan, Özlem, menzil gülü bebisleriniz iyi günler de kullansinlar cicilerini...

Nida senin bebisin esyalarinada bayildim. Butun herseyi tamamlamis gibi gorunuyorsun. Senin bebisinde iyi gunlerde kullansin cicilerini...

bizde ekleyelim yeni cicilerimizi teyzoslar...alacaklarimiz bitsede insan dayanamiyor iste
ayakkabimizzz

besigimize takilacak ayicikli muzik kutumuzz...

buda oglusumuzun dogumundan itibaren 1 yasina kadar her ay bir resmini yerlestirecegimiz cercevemiz

yesinler özlemcimmm ayakkabısını
çerçevesidee çok anlamlııı güle güle kullanınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…