- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.461
menzil gülü çok güzeller güle güle kullansın oğlusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menzil gülü ve nida aldıklarınız hepsi birbirinden güzel huzurlu mutlu günlerde kullanın canım..
ne ii oluyo böyle almnadığım şeyleri hep aklıma getirdiniz kıslarr
herbirine bayıldımm
gule gule kullansin bebisleriniz cicilerini
Nidacımmm sağlıkla kullansınnn bebişinnnnnn
nidacım çok hepsi çok güzel çok sanslı nu bebişler bayılıyorum hepsine
Kızlar çok güzel şeyler almışsınız, güzel günlerde kullansın bebişler,
benim biraz eksiklerim varmış, sizde görünce farkettim
nidacım iyi günlerde kullansın bebegin hepsi çok güzel bişeyde kalmamış zaten artık
menzil gülü ve nidacım güle güle kullansın bebişleriniz eksik kalmadı gibi görünüyo hadi darısı bebişlerin doğumunun başına onlarda geldimi tam olucakkkk
burcucum nidacım bayıldım bebişlerinizin eşyalarına insan bakarken kendinden geçio bebekleri düşünüyor güle güle kullansınlar inşallah
menzil gülü ve nidacım güle güle kullansın bebişleriniz eksik kalmadı gibi görünüyo hadi darısı bebişlerin doğumunun başına onlarda geldimi tam olucakkkk
burcucum nidacım bayıldım bebişlerinizin eşyalarına insan bakarken kendinden geçio bebekleri düşünüyor güle güle kullansınlar inşallah
menzil gülü ve nida aldıklarınız hepsi birbirinden güzel huzurlu mutlu günlerde kullanın canım..
ne ii oluyo böyle almnadığım şeyleri hep aklıma getirdiniz kıslarr
herbirine bayıldımm
gule gule kullansin bebisleriniz cicilerini
menzil gülü çok güzeller güle güle kullansın oğlusun
Kızlar çok güzel şeyler almışsınız, güzel günlerde kullansın bebişler,
benim biraz eksiklerim varmış, sizde görünce farkettim
Menzilgülü sağlıkla kullansın bebişin
Vildan, Özlem, menzil gülü bebisleriniz iyi günler de kullansinlar cicilerini...
Canim hayirli olsun termometreniz... Insallah sadece kontrol amacli kullanirsin, yavrun ateslendigi icin degil...
Cok tesekkurler arkadaslar...
inşallah cnm tşkr ederizz
nida ve menzil glü çk şekerlerrrr hepsideee güle güle kullnsın yavrlarınız