Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Sagolasin canim.. Daha guzelleri sana ve oglusuna olsun...

teşekkür ederim kızlar
almayım diyorum ama alışverişe çıkınca dayanamıyorum işte
malum biz de abladan kalanlarda var

Yeni eklenenlere baktım da hepsi birbirinden şeker.hepimizin ördükleri aldıkları faklı olunca insan hepsine tekrar tekrar özeniyor.hepsi çok tatlı allah güle güle giydirmeyi kısmet etsin.

menzil gülü canım bayıldım cicilerinize çok güzel hepsi ,güle güle giysin bebişin ..

sema ,menzil gülü,zeyno ... hepinizin cicileri çok güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

canım iyi günlerde giysin minik kuzun

menzil gülü canım çok harika bunlar güle güle giysin kuzun.saglıcakla giydir

Hepinize ayri ayri tesekkurler.. Insallah bebislerimiz saglikli, hayirli gunlerde giyerler bu cicisleri...

küvetimizzzzzzzzz
[/URL][/IMG]

ilk bakım ürünleirmizide bi araya koydukk
bugün aldıklarımızlaaa bi arada çekim dedim :)

[/URL][/IMG]

anam içinde bıcı bıcımı yapcak saadetin nazlı kuzusu sonrada annesi ona kokoş olsun die bakım makımmı yapcekk hehe çok şekerler allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinn

eeee eylülcüm sen o heyecanları yaşadın senin minik kucağındaaaa öp yerimize fındığııı bende sizinkilere bakıp iç geçirirdim dua ederdim allahım banada nasip et diye hatta bi kez yazmıştım dua edin diye o ay hamişmişimde haberim yokmuşş

teşekkür ederimmm kızlarrr eylül semacım zuzummm a.s.
zuzum sende koysanaa
bornoz takımını falannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…