How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

hastane çıkışımız
2261.jpg
[/url][/IMG]
2283.jpg
[/url][/IMG]

bunlar pijama takımlarımız
2295.jpg
[/url][/IMG]
2291.jpg
[/url][/IMG]
2293.jpg
[/url][/IMG]
2300.jpg
[/url][/IMG]
2304.jpg
[/url][/IMG]

penye battaniyemiz
2310.jpg
[/url][/IMG]

örgüler
2316.jpg
[/url][/IMG]
2321.jpg
[/url][/IMG]
2325.jpg
[/url][/IMG]
2330.jpg
[/url][/IMG]
2331.jpg
[/url][/IMG]
2336.jpg
[/url][/IMG]
2339.jpg
[/url][/IMG]

alt açmalarımız beyazlı olanın kenarları fistolu battaniyesi yastığı bi de kirli bez torbası var katlı olduğu için belli olmuyo
2345.jpg
[/url][/IMG]
2356.jpg
[/url][/IMG]

polar battaniyelerimiz
2360.jpg
[/url][/IMG]

battaniyemiz
2362.jpg
[/url][/IMG]

nevresim takımımız
2363.jpg
[/url][/IMG]

semoşum kız ne güzeller
maşşallah anneciğine çok da güzellerini seçmiş zaten sende almıştın yeter
iyi günlerde kullansın

saol sibelim he valla bişeciği yok gibi geliyodu çok şükür allaha cicileri oldu bisürü bi de araba koltuğu getirdi yeğeniminkini onu da yıkayıp paklayıp koyucam inşallahhh

oy oy sema ne kadar güzeller ellerine sağlık annenin doldurmuş kız ya bu annelerin hepsini cok seviyorum ben var mı ana gibisi d,mi:) güle güle kullanıp giysin benim tombiş oglummm

ya sorma narenim ağladım valla sabah sabah sen büyüt sonra gel bi de onun bebişi için didin ay bi de para sıkıştırmış içine huncun öffff gittikten sonra tel açtım ne parası o diye e bişe beğenirsen al benden olsun demezmi hönk hönk bi daha ağladımm

pijama tak.mımı da o alcakmış bi tane pijama getirmiş almışda eşimde diyoki annen ne getirmiş öle açtım gösterdim üzüldü benim annem bişe almadı diyeee para göndercekmiş doğuma o da

semacim hepsini gule gule agiz tadiyla giydir...
annecigininde ellerine saglik
'toruncuguna ne guzel seyler getirmis

saol özlemcim getirmiş daha da alcakları varmış daha ne alcaksa anne işte sanki bana oyuncak alıyo canım yaaaa allah hepimizin anasını babasını başımızdan eksik etmesin

semoşşş çok gzll hepsiee
kesisine bereket anneninnn
güle güle kullan tatlımmm
bu annelerr yok muu onlar bitaneee,
bugün görüştükdee
netten bebek arabası ve oto koltuğu beğenmişlerr sipariş veripp buraya yollatcaklarmışşş
beşiğindee parasını onlar vercektiii
ahh ahhh evlatlarına kıyamıyolar iştee be semamm elleirnden geldiği kadar yardım ediyolarrr sağolsunlarr
aman ağlama haaa sakınn şimdiiii kaydirigubbakcemile3

kıs semoş çoooook güzel bunlar allah güle güle kullanmayı nasip etsin.beni annemde almış bürsürü oda getircek gelirken negüzel allah başımızdan eksik etmesin

semoşşş çok gzll hepsiee
kesisine bereket anneninnn
güle güle kullan tatlımmm
bu annelerr yok muu onlar bitaneee,
bugün görüştükdee
netten bebek arabası ve oto koltuğu beğenmişlerr sipariş veripp buraya yollatcaklarmışşş
beşiğindee parasını onlar vercektiii
ahh ahhh evlatlarına kıyamıyolar iştee be semamm elleirnden geldiği kadar yardım ediyolarrr sağolsunlarr
aman ağlama haaa sakınn şimdiiii kaydirigubbakcemile3

yaaaaa ağladım ama napim dayanamıyom anne diyincee senağlamahepsi aynı canım gerçekten allah razı olsun onlardan ben istemedim annemden hiçbişe beşiğini falan alım diye ısrar ediyo ama maddi durumları da çok parlak değil bu ara kıyamıyom kayınvalidem yollıcakmış para bakalım eşim öle dedi onla alıcaz sanırımm beşik falan

semoşum gülegüle kullan annenin eline saglık

saol ayşecim senin annende en güzellerinden yapar sana kuzumm

kıs semoş çoooook güzel bunlar allah güle güle kullanmayı nasip etsin.beni annemde almış bürsürü oda getircek gelirken negüzel allah başımızdan eksik etmesin

amin canım amin allahım benim ömrümden ömür versin anneme almazlarmı canım ya koca eşşek olduk anne olcaz ama hala küçüğüz gözlerinde beğendinmi derken gözlerime bakıyo sanki bana oyuncak almışta sevincimden mutlu oluyyooosenağlama

semoşum çok tatlı çağatayın cicişleri, annenin ellerine sağlık, kesesine bereket
torun evlattan daha çok seviliyormuş, bizimkilerde nasıl hevesle alıp duruyorlar, Allah onları başımızdan eksik etmesin

Back