Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

semacımmm güle güle gyr inşş çağatayınnn pek tatlııılar yesinler tulumlarınıııııııı

semacimmm hepsi birbirinden seker canmmm
gule gule giydir yakisikliyaaaa...
cok guzel seyler almissin

semacımmm güle güle gyr inşş çağatayınnn pek tatlııılar yesinler tulumlarınıııııııı

semacimmm hepsi birbirinden seker canmmm
gule gule giydir yakisikliyaaaa...
cok guzel seyler almissin

semoş aldıklarının hepsi çok cici kullanışlı giysiler sağlıkla giysin oğlunnn.

saolun arkidişlerimmmm aldık işte bişelerrrr ama mağazadaki tüm kıyafetleri alsam doymazdım bugün hepsi çok güzellerdi ah bi de kıs giysileri vardıki sormayın allı güllüü bende erkekler için olanlarla yetindimmm

ayy semoşcan ne tatlı seçmişin kıızzz çook güzeller canımbenim Allah hayırlı günlerde giydirsin kuşummm

semoşum ne tatlı şeyler onlar hele tulumlara bayıldım.gülegüle giysin çağatayımız.

SEMOŞUM
çağataycık şenlendi valla
çok hoş kıyafetler
iyi günlerde giysin kuzucuk

dünür oğlum neler neler almışsın kızzzz bayıldım hepsine güle güle giysin oğlum benim

eeeee güzel geline güzel damat olsun dimi
ayy semoşcan ne tatlı seçmişin kıızzz çook güzeller canımbenim Allah hayırlı günlerde giydirsin kuşummm

iyi günlerde kullqansın canım aslan olun

semacım hepsi çok tatlı ... güle güle giysin çağatayımızzzz.. sağlıklı günlerde insallah ..

semacım cok güzel tulumlar bunlar güle güle giysin oluşun.

sağolun kızlar tulumları bende çok beğenerek aldım ama inanın ki çok zor seçtim daha ne güzel şeyler varrr allahım ya ama artık kıyafet öle çok almıcam yeter annemde aldı bisürü abimin oğluşununkilerde var ee biraz da hediye gelse manken olcak sıpa kıslar ççok da uygundu fiyatlar o tulumlar turkuazlı olanlar 10liraydıı hemde yumuşacıkkkk

sizlerin bebişlerinin daha iileri olur inşallahh

ne kadar güzel şeyler alınmış yiğenlerimeee..
güle güle giyinsinler hepsi inşallaaaaahhh..
semoşum tulumların çok şirinmiiiiş, çok beğendiimm..

bunlarda oğluşuma ördüklerim kızlaaarr..
hep hazırları koyduum, birde ördüklerimi ekleyeyeim dedim kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…