Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

dogru canım sen kıbbrıstaydın değil mi olsun canım ya benim annemde cok hevesli doldurmuş valla gelsin onları da cekip koycam ben sadece 1 kere cıktım carsıya neler aldım paran olsun yeterki :)

dogru canım sen kıbbrıstaydın değil mi olsun canım ya benim annemde cok hevesli doldurmuş valla gelsin onları da cekip koycam ben sadece 1 kere cıktım carsıya neler aldım paran olsun yeterki :)

haklısın canım burda cok pahalı hoş ucuz olsada çıkıp alamıyorm :1no2:cok yürümek yasak.anneler sag olsun herşeyini göndermiş:asigim:

Pınarcım çok güzelmiş, Allah üzerine giydirmeyi nasip etsin, tulum şeklindemi seninki , bizim aldığımız pantolon üst yelekli,
makinenin şarjı bitik bende koycam birgün oğlumun cicilerini
Narencim , abisis sizin cicilerinizde çok güzelmiş,
Güzel günlerde giysin kuzular :)

abisis canım çok güzeller ....bayıldım valla .. güle güle giysin bebişin sağlıklı mutlu günlerde insallah ..
pınarcım çok güzelmişşş.. güle güle giydir bebişine..

Saolun canlarım sağlıkla gelsinlerde inşallah kısmet olsun giydirmek...
Emelcim alt üst ayrıda vardı bayan zor olur çok minik olacak tulum daha iii dedi tecrubesine güvendimmmm yaniiii...

abisis canım çok güzeller ....bayıldım valla .. güle güle giysin bebişin sağlıklı mutlu günlerde insallah ..
pınarcım çok güzelmişşş.. güle güle giydir bebişine..

teşekkür ederim ALLAH hepimizin bebişine ömür versin saglıkla giybirelim
kitycok tatlı kıyafetiniz saglıkla giydirmek nasip etsin ALLAH

pınarcım çok güzelmiş batuşa da çok yakışcak eminim ay benim oğlumunkini annem almış göndersede koysammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…