• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

abisis pek tatlııı elbisesiii kızınınnnn
güle güle gyer inş
bu arada mevlüt elbisesimiii

ayyy ne şekerlerrr öyleee burdaa henüz gözüme çarpmadıı kısa şortluu zıbınlarrr bi bulsam bende alcam çok hoşuma gidiyorr

ay abisi çok tatlılar kuzum allah güle güle kullanmayı nasip etsin burda hala kışlıklar var öle şort tulumlar falan yokk henüzzz bi çıksalar bende alicam ama nerdeeee

ay bayıldım hepsine ya çok güzeller doğsalarda hayırlısıyla içlerinde bebklerimizin olduğu fotoğrafları koyalım.daha da çok var gibi geliyor bana ya 2,5 ay .Beneişler falan gelmiş çok güzel .bizde bebek karyolasını anneane alıyor.beşiğide eniştemiz alacak söz verdi.daha hamile kalmadan önce.

abisis aldıklarına bayıldım canım ve iiyiki yandan cıtcıtlı almışsın cünkü bebekler hep basından birsey gecerken ağlıyorlar yandan acılan ve cıtcıtlı olması cok mantıklı kime sorsam bunu diyor :nazar:

tatlım sen nerden anlıyorsun nakıştan dikişten bölümünü mü bitirdin sonradan kurs mu aldın harika olmuş canım ellerine sağlık güle güle uyusun melek kızın içerisinde

Back