Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

zuzummm çok şekerlerrr güle güle kullansın kzınnn evet cnmm kızlarımızın alt açmasıı aynııı çok gzlllerrr amaaa bayıldımmm bennnn alt açmalarımızaaa

tosbaacigim ben cok seviyorum bu besikleri...gule gule kullanin, aysecik senin orduklerin de harika..cok marifetli hanimlar var aramizda..kiskandim valla..bizim bebis mecbur hep hazir giyecek...olsun napalim

tosbacımmmmmmmmm
çok şekerrr yaaaaaaaaaaa
güle güle yatsın oğluşunnn inşşş

yaaa aylinciiikkk çook tatlı olmuş yaa yerim ben onun beşiğini gelip gidip bakıyosundur şimdi dimii Allahım biraneveel sağlıkla içinde uyutmayı nasipetsin canımbenim
busanise canım ellerine sağlık çok tatlı olmuş hepsi özelliklede bereye bayıldım bende öyle bişey yapmak istiyorum tabi yapabilirsem delikafadulden

aylinim çok güzelmişşşşş güle güle huzurla sağlıkla uyusun minik tosbaamız içindeeee a.s.

tosbaacigim ben cok seviyorum bu besikleri...gule gule kullanin, aysecik senin orduklerin de harika..cok marifetli hanimlar var aramizda..kiskandim valla..bizim bebis mecbur hep hazir giyecek...olsun napalim

aylincim çok güzel güle güle kullansın oğlusun.güzel kız ms çok seker güle güle kullan

tosbacımmmmmmmmm
çok şekerrr yaaaaaaaaaaa
güle güle yatsın oğluşunnn inşşş

aylinim çok güzelmişşşşş güle güle huzurla sağlıkla uyusun minik tosbaamız içindeeee a.s.

aaayy çook teşekkür ederim canlarım yaa, ne güzel yazmışsınıııızzz...
sağlıkla gelsinde emir'im uyusun içinde..

bebişlerin cicileri hepsi süper allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepinize...bende bir sürü şey aldım erkenmi acaba diyordum ama beşikler bile hazır demek ben acele etmemişim bende yakında çekip fotoları becere bilirsem eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…