Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

ay devamıda varmış en çok da oyuncak bbebeğe bayıldım bende de bisürü var hala hehe hepsi çok güzeller uyku seti bile alınmış kızımızın allah güle güle kullanmayı nasip etsinnn
semoşcum yusuf a mı o benim oğlum:roflol:evet kızımın herseyi tamamlandı doğumdan sonra Türkiyeye gelecegiz inş. o zaman araba koltugunu alıcam kızımın tmm

ayşecikkkk ne kokoşş şeylerrr öyleeeee
tam benlikkk yaaa:)
çok gzlll yapmışş annenn hepsinideee
cicileridee harikaaa
ohhh gözüm gönlüm açıldıııı
iyigünşerde kullanınnn

tesekkür ederim sadetcim ne olcak annesi süslü annanesi süslü kızımda süslü olcak tabiii:roflol:

ayşeciiimm aayyy çok güzel olmuş hepside canım benim yaa işte şu annişlerimizde olmasa napcaz yanii benimkide habire örüp duruyo sorada msn den gösteriyo yazık kaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık canım annişinin

uyku seti

bu battaniye benimmiş şimdi kızımda kullanacak

ayyy canım hepsi çok güzelmiş bebişin hepsini saglıklı günlerde kullansın inşallah
ayyy ne güzel dimi senin olan bişiyi bebişininde kulllancak olması
şu annelerimiz yokmu benim annemde birsürü şeyimi saklamış ve hepside çok şirin

evet cnm daha elbiselerimde duruyo hepside çok güzel onlarıda gönderecek annem şimdide inş. kızım giyecek bende sevdiğim kıyafetlerinden saklayacagım

amaniiiiinnnn kız ne tatalılarmış zuzucum inekli altaçmalarda moda oldu bakıyomdaaaa bende istiyom yaaaaa Allah hayırlı uğurlu etsin bitaneciğim güle güle kullansın inşallah minişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…