Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

tesekkür ederim kızlar bu miniğimin beşiği içinde simdide genç odası için basladım o daha büyük olacak biraz sıtım agrıyo elime iğneler batıyo ama kızıma canım feda

ay tek tek yazamıcam hepsi çok güzellerr kıslar melekler güle güle büyüsünler içlerinde üstlerindeeee allah mutlulukla kullanmayı nasipe etsin

kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız böyle benim henüz bebeğim yok ama bunları görünce insana nasıl hevesleniyo
ınş bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alır güle güle giydirirsiniz aldıklarınızı :Saruboceq:

ayşecim allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin
o kadar güzel ki
ellerine gözlerine sağlık
çok uğraşmışsın ama deymiş gülüm

Özlemcim,

dün bebek bakimi kursumuz vardi, orada Ebe de söyledi, emzigin üst kisminin kesinlikle düz olmamasi gerekiyormus, ayni anne memesi gibi her tarafinin yuvarlak olmasi lazimmis...Yoksa ona alistiginda anne memesini reddediyorlarmis minik kuslar...ona uygun yuvarlak uclu birsey bulmam lazim

nidacim buradada o duzleri oneriyorlar yani emzik kismi duz...
damagi ve dili kavriyor diye hamile bi kac annede onu onermisti..
bi arastiralim bakalim sunu

zehra cok tatlı hepsi maşallah ne güzel şeyler almışsın güle güle giysin kuzun

aysecim sende ne maharetliymişsin cok harika olmuş ceylinimiz güle güle kullansın

canım bunlar harika ellerine sağlık annenin hepsi birbirinden güzel kırmızı etekli takımınıza bayıldık ii günlerde kullanın

ay devamıda varmış en çok da oyuncak bbebeğe bayıldım bende de bisürü var hala hehe hepsi çok güzeller uyku seti bile alınmış kızımızın allah güle güle kullanmayı nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…