• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

pınarım aldklarına bayıldım güle güle giysin batuşum ya maşallah cok tatlı hepsi yerim ben bunların içine girecek olan tosuncugumu :)

pınarcım alemsin valla
kız çıngıraklı çorapta mı yapmşlar miniklere
ineklerinize bayıldık:roflol:

derinden ve ayşecim çok güzel
derinden maşşallah gardrop tama gibi duruyor ne çok şey almışsın
allah hepinize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin

pınarcım alemsin valla
kız çıngıraklı çorapta mı yapmşlar miniklere
ineklerinize bayıldık:roflol:

derinden ve ayşecim çok güzel
derinden maşşallah gardrop tama gibi duruyor ne çok şey almışsın
allah hepinize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin

Sorma canım ne yapacaklarını şaşırmışlar mağazada deli gibi alışveriş yapıo millet eşime dedim krizden etkilenmeyen sektör bizdemi açsak bi tane dioooo delikafadulden

evet teyzoslarrrr...iste aldiklarimizzzzz

bu bebisimin biberon seti benim elektrikli sut sagma makinam,ve gogus pedim
my.php
[/URL][/IMG]

sampuan,krem.pudra,yag,emzik,biberon emzikleri su derecesi ve bezimiz
7002.jpg

7001.jpg

7004c.jpg

havlularimiz ve kesemiz
7005.jpg

odamizin dekorasyonunda kullanacagimiz leylegimiz ve agiz mendilleri
7006x.jpg

my.php
[/URL][/IMG]

özlem hepsi birbirinsden güzel sen ve oğluşun iyi günlerde kullanın canım
en cok da yumoş battaniyenize bayıldım kaydirigubbakcemile3

yaaa bende istiyooommmmm artııkkkkkksenağlama kız çok güzeller pınoşum ve özlemim Allahım hayırlı günlerde giydirsin Rabbim kız pınoş bende alcam deyip duruyodum bjk li kıyafet sen benden önce almışın bak kocişini tebrik ediyooommmkaydirigubbakcemile3

çok tatlılar özlemcim iyi günlerde kullansın minişin annesiiiiiiiiiii

özlem hepsi birbirinsden güzel sen ve oğluşun iyi günlerde kullanın canım
en cok da yumoş battaniyenize bayıldım kaydirigubbakcemile3

Özlemcimm iii günlerde kulllansın oğluşunnn

ikinizdee iyi günlerde kullanınnn özlemcimmmm ne kadar şeker şeyler öyleee

yaaa bende istiyooommmmm artııkkkkkksenağlama kız çok güzeller pınoşum ve özlemim Allahım hayırlı günlerde giydirsin Rabbim kız pınoş bende alcam deyip duruyodum bjk li kıyafet sen benden önce almışın bak kocişini tebrik ediyooommmkaydirigubbakcemile3

hepimiz iyi gunlerde kullanalimmmmmmmmm, tskler kizlarrrrrrrr

Özlemcim iyi günlerde kullansin oglusun...Benim biberon setimin aynisi ...Bebislerimiz ayni ürünleri kullanacaklar insallah...

pınarcım senin cicilerde çok tatlıııııııııııııııı.iyi günlerde kullanmayınasip etsin allah kullanırken hep mutlu ol-un allah içinize sindirsin tatlım

kızlar hepsi çok ama çok seker bayıldım hepsine sağlıkla doğsunlarda bunlar üzerlerine giydirip koyalım fotoğraflarını.Allah o günleride nasip etsin bize.
inekli alt açmada da süper.

hepsi birbirinden tatlı.zaten alışverişe girince hepsini almak istiyor insan.Hepsi birbirinden tatlı.
ben 2007 haziranda evlendim hatırlıyorumda o zaman evim için aldığım herşeye tekrar tekrar bakardım.şimdi de oğlum için aldığım herşeye tekrar tekrar bakıyorum.İnşallah sağlıkla doğacak hepsini giydirip mıncıklayacağım.

Özlemcim iyi günlerde kullansin oglusun...Benim biberon setimin aynisi ...Bebislerimiz ayni ürünleri kullanacaklar insallah...

aa ne guzel cannnnmmm..o kutudan cikan emzikten yedek olarak bulman gerek canm ben 2 tanede yedek aldimm
onun emzik kismi duz oldugu icin bebege ilk onu verince baska almiyormus..actiysan gormussundur degisik bi emzikk..
kaybolunca cigliklar atmasin kizin:roflol:

hepinize tsk ederiz kizlarr..sizlerde gule gule kullanin bebisinizin cicilerini

Back