Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

saaadet kuşun güle güle giysin inşllah canım
nikine uygun yapmışsın papatyayıda :))) bence yeter papatyası güzel olmuş ellerine sağlık

Battaniye çok hoş olmuş,iyi günlerde kullansın bebişin inşallah.Ama bence öyle parlak bir astar diktireyim deme,pamuklu bir kumaş seç.Annem de bize bir battaniye ördü,onun kumaşı tam neydi bilmiyorum,ama çok yumuşacık birşey.pamuklu olsun ki bebeği sarınca yumuşacık tutsun.

teyzoslarrrr oglumun yeni cicileri bunlarrr...
ins bunlari giyip size tatli pozlar yollicazzzza.s.

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

[/IMG]

Saade çook şeker olmuş battaniye , güle güle sarınsın kızın,
Benimde şu an ördüğüm papatyalı bitince eklicem
Özlemcim, çok güzel şeyler almışsın, iyi günlerde giysin oğluşun

saaadet kuşun güle güle giysin inşllah canım
nikine uygun yapmışsın papatyayıda :))) bence yeter papatyası güzel olmuş ellerine sağlık
tşkür ederimm cnmmm evet cnm nickime uygu olduuu valla delikafadulden
sğl cnm önerin içinnnn değerlendircem

tşkür cnm ekle sende bitincee
zezecimm güle güle gysn oğlşunnnn

tşkür ederimm cnmmm evet cnm nickime uygu olduuu valla delikafadulden

sğl cnm önerin içinnnn değerlendircem

tşkür cnm ekle sende bitincee
zezecimm güle güle gysn oğlşunnnn
tskler canlarim...sizinkilerde gule gule giysin
zezecim negüzel şeyler almışsın.yakışıklın güle güle giysin.Bukadar süsleme oğlunu zamane kızları kapıverir bak.

zuzucum bende kotu kaynana olur geri alirim oglumukötükedihüso:roflol::roflol:
saka bi yana saol zuzummm ama bende suslenmeyi suslemeyi cok sevenlerdenim..kiz olsaydi hediye paketi gibi olurdu...:teytey:

tşkür ederiz cnma.s.
Saadetçim güle güle kullansın nazlı kızın doğuncada battaniyesiyle kapatmasın yüzünüüüü delikafadulden

Zeze çok cici erkekin sağlıkla giysin

saadetcim bayıldım battaniyene..
aynısının beyazından benim oğluşumunda var, ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde yapmıştım:)))
nilayında oğluşunun yeşili vardı galiba, takım oldu bizim bebişler..
benim battaniyenin arkasına beyaz ince polar geçtim daha kalınca durdu, tavsiye derim canımcım..
özlemcim çok şirinmiş bodyleri oğluşunun, güle güle kullansın inşallahh.

kızıma işledigim yatak örtüsü daha dikimi yapılacak brezilya nakısı ve punch nakısı

ayşe canım yatak örtüne bayıldım allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin bende bunun kursuna gittim ama hiç bişey yapamıyorum battaniyende çok güselmiş güle güle kullan canım..
zeze senin oğlunun kıyafetleri bi harika çok şirinler eşimde bana sen kızını çam ağacı gibi süslersin diyo bende bayılıyorum süslü şeylere..
papatya maşallah sanada çok güsel olmuş battaniyen bence biraz daha papatya yapabilisin daha gösterişli olurr..

daha varmış devamı ayy çok şekerler yerim ben onun bornozunu sonuncusuda hastane çıkışın heralde çok tatlı hepsi canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…