Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

Selam Kizlarrrrr,
minik kusumun araba koltulari buradaaaa....

iyi günlerde kullansın bebişin canım
benim araba koltuğumda aynısı sadece renk turuncu siyah
ben tepe tepe kullandım şimdi kız kardeşim kullanıyor sonra da 2 kızım kullanacak hala sapasağlam kumaşı bile

Kizlar hepinizin aldiklari cook guzeller.. Allah saglikla hayirlisi ile bebislerinize giymenizi ve kullanmanizi nasip etsin.

Bizimde neredeyse hersey hazir ama hepsini kardesim aldi ve insallah birkac ay sonra yollayacak yada annem getirecek.

Doguma az kaldi sayilir, her gecen gun dahada heyecan sariyor ve ayrica inanasim gelmiyor evimize bir bebek gelecegine ve ailemizin bir uyesi olacagina...

Kizlar, bugün bebegimizin cinsiyetini ögrendigimiz icin ,esimle beraber ufak tefek birsey alalim dedik..Bu günün anisina ....
Bakalim begenecek misiniz? (Forografta o kadar güzel görünmüyorlar aslinda)

kızlar aldıklarınıza bayıldımmm
hepsiii çok cicilerrr
nasip olursa bizimde kızımız olacak
ama ben daha bir igne bile almadımmm
nasip olurda hayırlısıylan alırsam ilk işim buraya koymak olacakk

insallah canim..Bu arada yazliklar cikmis, magazalara bahar gelmis ....a.s.Burada 1 haftadir kar yagiyor birde

evet canm buradada oyle..
tr ye gitmeden once almanyaya alisverise gitmistim yaz koleksiyonu acilmisti
ama bebis kiyafetleri bi baska gusel burada.. sansliyiz walla:teytey:

fıstık bunun içinde ne kadar şirin olcak adım gibi eminim yesin onun naren tetesi :)

SAgol teyzesi :))

evet canm buradada oyle..
tr ye gitmeden once almanyaya alisverise gitmistim yaz koleksiyonu acilmisti
ama bebis kiyafetleri bi baska gusel burada.. sansliyiz walla:teytey:

Canim o konu da sana katiliyorum...Burada hem harika bebek kiyafetleri var hemde fiyatlari cok uygun...CAnim H&M e bir bak acayip güzel seyler gelmis....

SAgol teyzesi :))

Canim o konu da sana katiliyorum...Burada hem harika bebek kiyafetleri var hemde fiyatlari cok uygun...CAnim H&M e bir bak acayip güzel seyler gelmis....

evet canm bi bakiyim bu hafta...
H&M hem cok guzel hemde ekonomik...hamile kalmadn oncede orda gordugum kiyafetlere bayiliyordum..yakinda gitmem gerek:teytey:

arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yeni konu açmak istemedim.bebeğimin odası fıstıkyeşili ve pembe kombine olucak duvarı nasıl ve ne renk yapıcağıma karar veremedim simli boya mı yapsam yooksa duvar kağıdı mı ve rengi ne olmalı???bana yardımcı olırsanız sevinirim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…