Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

farkettim cnmm çok şeker olmuşş ellerine sağlıkkkk kaydirigubbakcemile5

kızlar ya benim nik cok mu zor kimi narin kimi yaren kimi nazen vallahi kafasına göre yazıolaryasakkelimesırnaşık şey

ocean aldıkların çok hoş çok beğendim güle güle giydir bebeişine sağlıklı günlerde...
ben hiç göremedim böle şeler daha çok kışlık var nerden aldın arkadaşım çok hoşlarr:)

canım hiç birini ben almadım sağolsun babanemiz benim ananemler alıyo bizimkiler sakaryada markalara baktım panço albimini benetton ağırlıklı yaz bebeği olcağı için bu tazr şeyler almak lazım sende prensesine daha güsellerini alırsın canım..

bayıldımmmmmmmmmmmm çok tatlılarrrallah nasp ederse benımde kızım olcakk %80 doktorumun sölemesyle ama ben daha erken die hiç bişe almadım,ult yanılma payıda olabiliyomuş ama grunce insan gercekten heyecanlnıyoooo allah herkesın gönlüne göre versınnn,saglıkla gıydrmeyı nasp etsin:CüvCüv:

çok şekerlermişşş zezecimm yeleği hazırmııı örgümüü üstündeki uğur böceklerine bayıldımmm

cok sekerler zezecim iyi günlerde giysin minik oglusun insallaha.s.
tskler canm benima.s.
çok şekerlermişşş zezecimm yeleği hazırmııı örgümüü üstündeki uğur böceklerine bayıldımmm
tskler canm
yelegi teyzem ordu canim bende pek orgu kiyafet sevmiyorum onun icin uzerine o bocekleri ben yaptim
beyendigine cok sevindim..anne bocek ve yavru bocek olarak yapmistim:roflol:

ellerine sağlık cnm gzl yapmışın böcekelriiii bi büyük bi küçük olmuş zaten cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…