Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

yoruldum kıslar eşimden gizli çektim telden çektim biras bulanık olabilir eşim çok kızar görse böle şeylere bunların hiçbirini ben almadım kayınvalidem teyzlerimiz sağ olsun kayınvalidemin 2 oğlu olduğu için çok hevesli kız kıyayfetlerine ananem teyzemler komşular herkes bişeyler alıyo 2 taraftada bebeğim ilk torun o yüsden herkes bişey yolluyo pusetleri daha bi ton eşyası var ama onları daha sonra eklerim bakalım beğencekmisiniz zehramın cicilerini... bu arada ilk baştaki battaniye yelek ve patiği ben ördüm:))

Son düzenleme:
çok şekerr cnmm hepsii bayıldımmm kaç aylık arası kıyafetlereinnnn
canım sende eşin işdeyken çek bidahakileriniiii :roflol:
bu arada battaniyede çok şeker olmuşş bayıldımmmm cnmmm
iyi günlerde kullanınnn

oy oy yesinler zehramızın cicilerini allah sağlıkla mutlulukla giymeyi nasip etsin valla daha yazlık ciciler çıkmadı bburda o yüsden bende hiç bakamadım ama yeni doğduğu zaman zaten incecik giyinemiyolarrr

çok güzeller hediye olmaları daha da güzel benim oğluma henüz kimse hediye falan almadı ananesi ördü bayağı bişe 7nci ayda alışveriş yapcakmışşş

ocean cım çok güzeller canım,hepsini de mevsimine göre almışsın ve çok kullanışlı şeyler almışsın canım,tecrübe ile sabittir :) tulum ve benzeri şeyler ilk aydan sonra pek giyilmiyo..ben kızıma ya bir ya iki kez giydirdim,artık kot pantolon ,sweet tarzı şeyler giyiyoruz ..çok daha şirin oluyorlar..

papatyacım genelde ve 0-3 3-6 arası bence 3-6 daha ii olur zaten hemen büyüyolar bi çoğunu giyemiycek işteyken diğerlerinide çekerim bu arada patiğmizi senin patiğinden bakıp yapmıştık fakettinmi bilmiyorum:))
semecım çok teşekkür ederim canım bizimkiler duramıyo çok hevesliler uzun yıllardır aileye küçük bi bebek katılmadı o yüsden herkes bişeler alıyo bende 7.aydan sonra alcam herşeyini gerçi bana gerek kalmıcak bu gidişle...
narinim çok mersi tatlım...
teşüükür ederim eylül ewt bende ilk geldiklerinde terddüt etmiştim giyebilirmi dye ama hepsi mewsimine göre bilir kişiler tarafından alınmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…