Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

anam maşallah naren senmi ördün hepsini delü karı nazar değmesin sübhanallah maharetli bacım benimmm

ay ay ay cok tesekkür ederim anasına bak kızını al demişler benim annemde triko makinesi gibi kızımda böle olur inşallah hihoyyyt

Arkadaşlar bunlarda benim bebişime aldıklarım cinsiyet tam belli olmadığı için bişey alamıyoruz:S

ışılcım canım güle güle giysin tontişin çok çok tatlılar:asigim:
3.tulumun aynısı bendede var
hemde öyle 3lü takım hemde sarı :) üsküdar mintandan almıştım

sedacımmm saadetcim güle güle sağlıkla giysin minişleriniz hepsi çok güzel çok cicilerrrrrrrrr
canım sağolasın:1hug:

canımya sebebini bilmiyorum ama yeterki bebeğin sağlıcakla doğsun,
yeterki rabbim dermanı olmayan hastalık vermesin,herşey çok güzel olur merak etme onun canı sağolsuna.s.:teselli:

[/IMG]
[/IMG][/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG][/IMG]
[/IMG]

valla cinsiyeti öğreneli bir hafta oldu bu kadar oluyor kızlar

:1shok::1shok::1shok: narenya süpersin inanamıyorum hem çok güzeller hemde çok hızlısın yahu ,kızın çok şanslı olacakkaydirigubbakcemile5

sağolasın sedacım aslında hepsini toplam 2 haftada bitirdim ama bişi örmiycem annem örüyor doldurdu canım benim ben satın alcam artık:)))

babamız aldı ,biraz erkek işi ama sesimi çıkarmadı eeee nede olsa kızına ilk hedayesi =)))

[/IMG]

buda benim balıma aldığım elbise ,hırka,ve iç çıtçıtlı badileri
[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
teşekkürler sedacım bebişlerimiz aynı cicileri giyerler ozaman :)
bizim cinsiyetimiz dün kesinleşti kızımız olucak inş artık pembişleri almaya başlarız:)

sağol cnm hep kötü düşünceler içindeydim ama şimdi belkide iyi olur doğduğunda diye iyi şeyler düşünüyorum..

bizde bugün ciciler aldık oğluma babasıyla bizim sevgilimiz artık o sevgililer gününde ona aldık bir sürü şey..bi üşenmesemde koysam resimleri çok birikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…